18 °

max 19 ° / min 13 °

Utorak

16.04.

19° / 13°

Srijeda

17.04.

15° / 9°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Tomanović na čelu barskog DPS-a

Politika

Comments 0

Tomanović na čelu barskog DPS-a

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Na drugoj śednici OO DPS Bar večeras je za predśednika jednoglasno izabran Dragoslav Tomanović.

"Tomanović  je direktor Opšte  bolnice u Baru. Ugledni je hirurg i humanista. Dugogodišnji je koordinator Mjesnog odbora Šušanj  i član Opštinskog odbora DPS Bar. Obavljao je funkciju odbornika DPS-a u lokalnom parlamentu, u mandatnom periodu 2010 - 2014. godina. Bio je kandidat odborničke iste “Za dobro građana Bara – Pobjednički ! DPS – Milo Đukanović!” 2018. godine, na tada održanim lokalnim izborima", saopšteno je iz te partije.

Na ovu funkciju predložio ga je novoizabrani saziv Opštinskog odbora DPS-a u Baru, a saglasnost je dalo i Predśedništvo partije.

Tomanović je u svom obraćanju Opštinskom odboru zahvalio članovima na ukazanom povjerenju i podršci i najavio nastavak uspješnog rada.

Među prvim aktivnostima, Tomanović je najavio realizaciju obaveza Opštinskog odbora u susret VIII Kongresu DPS Crne Gore, sa kojima će biti nastavljeno krajem mjeseca.

Na śednici OO DPS Bar izabran je i novi saziv Izvršnog odbora Opštinskog odbora, koji će u ovom mandatu brojati 23 člana.

"Opštinski odbor DPS Bar razmatrao je aktivnosti u susret održavanju VIII Kongresa Demokratske partije socijalista Crne Gore i usvojio niz odluka koje će sprovoditi u tom procesu. Članovi odbora su upoznati sa Odlukom Glavnog odbora DPS Crne Gore o sazivanju VIII Kongresa, te usvojili Uputstvo o načinu organizovanja partijskih izbora na državnom nivou, Plan aktivnosti organa Partije na nivou opštinskih organa i donijeli Odluku o izboru predstavnika za VIII Kongres", navodi se u saopštenju.

Večerašnoj śednici prisustvovao je koordinator za Bar ispred predśedništva Partije Branimir Gvozdenović, koji se u svom obraćanju  zahvalio dosadašnjoj predśednici Branki Nikezić na predanom radu i rukovođenju Opštinskim odborom u protekom četvorogodišnjem periodu, a novom predśedniku poželio uspjeh u daljem radu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR