10 °

max 15 ° / min 9 °

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

17° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

25° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Crnogorska više nije dio vlasti u Budvi

Politika

Comments 4

Crnogorska više nije dio vlasti u Budvi

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Predsjednik budvanskog odbora Crnogorske Vladimir Bulatović saopštio je da od danas Crnogorska više nije dio vladajuće koalicije u Budvi.

"Obavještavam građane Budve da od danas Crnogorska nije dio vladajuće koalicije u Budvi. Niko od predstavnika Crnogorske neće dalje učestvovati na koalicionim sastancima“, izjavio je Bulatović.

Bulatović je rekao da je Crnogorska učinila sve što je moguće da pokaže građanima Budve i građanima Crne Gore da i uz programski različite ciljeve može zajedno da se radi.

"Znali smo da ćemo se suočiti sa različitim iskušenjima. Bili smo na to spremni i sami smo istrpjeli teške udare prije svega od DPS-a. Ali primitivizam, neznanje i pohlepa pojedinih funkcionera Demokratskog fronta su za svakog civilizovanog čovjeka nepodnošljivi i mi u takvom društvu dalje ne želimo da provedemo ni dana“, poručio je Bulatović.

On je dodao da su Demokratski front i Demokratska partija socijalista poput blizanaca.

"Nema te kombinacije i prevare kojom su ovladali u DPS-u, a koju do savršenstva nisu doveli funkcioneri DF-a. Oni jedni od drugih uče, jedni druge dopunjavaju i za Budvu i za Crnu Goru je spasonosna situacija u kojoj će DPS i DF zajedno imati nedovoljno glasova da bi na bilo šta mogli presudno da utiču. Naši dalji potezi biće usmjereni ka istrajnoj političkoj borbi da građanske i emancipatorske snage u Crnoj Gori nadjačaju DPS i DF, kako bismo konačno stvorili uslove za život u uređenoj i pravednoj državi“, zaključio je Bulatović.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Draško

Ovakvim nikada, ali nikada ne treba vjerovati.

maksim

Nije prosla žičara. Sad očekujte suprotan proces ponovnog povratks u zagrljaj DPS.

Budva 2

Retorika Demokrata. Crnog. je privjezak Bečića.