12 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

19° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Božović se izvinio Crnogorskoj: Guča je bila i ostala samo ideja

Izvor: Foto: RTV Budva

Politika

Comments 4

Božović se izvinio Crnogorskoj: Guča je bila i ostala samo ideja

Izvor: RTV Budva

Autor: Milena Aprcović

  • Viber
DF je, smatra, prešao mjeru dobrog ukusa

Menadžer Opštine Budva i funkcioner Demokratskog fronta Milo Božović uputio je izvinjenje kolegama iz Crnogorske i njihovim porodicima, u prvom redu, kako je kazao, Peru Duletiću, zbog "nespretnih saopštenja od strane DF-a", prenosi RTV Budva. 

"U svijetlu oštrih i neukusnih riječi i kvalkifikacija razmijenjenih između pripadnika DF-a i naših koalicionih partnera, kao član Nove srpske demokratije, građanin Budve imam potrebu da javnost obavijestim o sledećem. Tradicionalna manifestacija Guča, oko koje se nažalost digla cijela medijska prašina, je bila i ostala samo ideja koja se ove godine neće ni realizovati", istakao je Božović. 

Utoliko je, kako je dodao, situacija besmislenija jer su i nespretna saopštenja sa strane DF-a došla kao reakcija na neprikladne kvalifikacije Crnogorske o tome da li par dana muzike i slavlja odgovara duhu Budve.

"Ipak, smatrajući da se sa naše strane prešla mjera dobrog ukusa i osnovnog sugrađanskog poštovanja koje Budvani vjekovima njeguju, dužan sam da kolegama iz Crnogorske i njihovim porodicima, u prvom redu gospodinu Peru Duletiću koji se našao na udaru neumjesnih saopštenja, uputim izvinjene u svoje lično ime, ali i ume partije koju zastupam", naglasio je Božović, dodajući da ovo izvinjenje nije reakcija na odluku Crnogorske da istupi iz koalicije koju su, kako je kazao, po njegovom mišljenju uspješno, imali u Budvi. 

"Ta odluka je prihvaćena kao konačna, a ovo izvinjenje je potreba koju lično prema pomenutim ljudima osjećam i koju sam dužan da na ovaj način uputim", poručio je Božović.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Goli

Niko da pohvali čin izvinjenja!? Kakav god da je ovaj čovjek (iskreno, ja nemam pojma!), sâm čin izvinjenja je rijetkost u Crnoj Gori. Sjećam se da je to učinio današnji predsjednik građanima Hrvatske i... mislim da je to tô.

Duško

Guča je bila i ostala DNO DNA ! A Božoviću i toj klapi treba organizovati prevoz do Guče i tu ih zadržati što duže !

Misko

Ma nije problem ovaj lik,jer znamo njegov i njihov fasizam,ma problem je takozvana "crnogorska" oce li odrzat rijec.