9 °

max 14 ° / min 9 °

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Formiran Koordinacioni odbor za Podgoricu

Politika

Comments 1

Formiran Koordinacioni odbor za Podgoricu

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Tročlani Koordinacioni odbor Crnogorskog pokreta za Opštinu Podgorica, formiran je juče na proširenoj sjednici pokreta, a članovi odbora su Danilo Burzan, Filip Martinović i koordinator Zoran Mugoša.

Kako se navodi u saopštenju, Odbor je zaključio da političke snage koje konstantno nasrću na ustavni poredak, indukuju političke prilike i podstiču građane da svoje nezadovljstvo iskazuju na ulicama, što kod normalnog političkog djelovanja nije sporno, ali je pozadina ovakvog djelovanja veoma jasna i očigledna.

"Ono nemušto usmjerava protiv ustavnog poretka zemlje, a sve sa ciljem promjene temeljnih odrednica za koje su se građani Crne Gore izborili obnovom državne nezavisnosti. To zahtijeva adekvatan i organizovan odgovor, pa je zaključeno da se od jeseni pokrene kampanja u vidu javnih tribina i posredstvom medija, koja će imati za cilj upoznavanje javnosti sa stvarnim ciljevima javnih i tajnih centara moći koji upravljaju djelovanjem određenih opozicionih političkih partija", navodi se u saopštenju Crnogorskog pokreta.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Crnogorski oro

Crnogorski poktet je svjetlost koja daje nadu Crnoj Gori i Crnogorcima. Od srca bi me obradovalo da ova institucija preraste u POLITICKU PARTIJU. Kad dajemo glas da tacno znamo da smo ga dali ZA NAS, Crnogorce! Narodu upravo treba spas - CRNOGORSKI POKRET!