12 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Akcija "Podijelimo, jer zajedno možemo više" i u Nikšiću

Društvo

Comments 0

Akcija "Podijelimo, jer zajedno možemo više" i u Nikšiću

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Humanitarna akcija Udruženja Roditelji "Podijelimo, jer zajedno možemo više" proširena je i na Nikšić, a zainteresovani mogu da pomognu socijalno ugroženoj djeci da se pripreme za novu školsku godinu.

Iz Udruženja Roditelji pozvali su sve koji žele da podrže akciju da doniraju pribor i opremu za školu, toplu očuvanu garderobu i obuću.

Kako je saopšteno, donacije će biti podijeljene porodicama koje su na evidenciji udruženja Roditelji.

“Humanitarna akciju Podijelimo, jer zajedno možemo više, koju Udruženje Roditelji organizuje u avgustu, od ove godine je proširena i na Nikšić, gdje zainteresovani mogu donirati na nekoliko načina i tako pomoći socijalno ugroženoj djeci da se pripreme za novu školsku godinu”, kaže se u saopštenju.

Iz Udruženja Roditelji kazali su da zainteresovani koji žele da podrže akciju donaciju mogu ostaviti u Igračkoteci i Razvojnom centru u Nikšiću, uz prethodni poziv na broj telefona 063 493 493, jer Igračkoteka tokom ljeta radi samo za vrijeme održavanja radionica.

“Osim toga, biće omogućen i još jedan vid doniranja, u saradnji sa Domaćom trgovinom. Od 26. do 31. avgusta u njihovom marketu Conto, u ulici Rudo polje bb, biće postavljena korpa u koju će zainteresovani građani imati priliku da ostave donacije”, navodi se u saopštenju.

Sve informacije o načinima doniranja i onome što je najpotrebnije da se obezbijedi pružaće volonteri Udruženja Roditelji i Alfa centra, koji su se pridružili akciji.

“Udruženje prikuplja donacije iz svih opština, a o prevozu i dostavi koji već godinama za naše humanitarne aktivnosti obezbjeđuje kompanija Montenomaks C&L obavijestićemo direktno sve zainteresovane pojedince i organizacije”, naveli su iz Udruženja Roditelji.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR