Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Neizvjestan sastanak opozicionih lidera, termin se pomjera

| Postavio/la: Mirjana Dragaš | Izvor: Pobjeda

Neizvjestan sastanak opozicionih lidera, termin se pomjera

Demokratska Crna Gora ni juče nije saopštila odluku hoće li doći na sastanak sa opozicionim liderima, na inicijativu predsjednice SDP-a Draginje Vuksanović-Stanković, iako je prošao i drugi termin predložen za održavanje sastanka – 5. septembar.

Ni PR služba Demokratske Crne Gore, ni njeni funkcioneri nijesu Pobjedi odgovorili na pitanje hoće li se odazvati pozivu Vuksanović-Stanković.

Iz SDP-a je ranije Pobjedi rečeno da se čeka još jedino odgovor Demokrata i da će, čim ga dobiju, zakazati sastanak opozicije.

''Smatramo da je veoma važno da se sastanak održi ove sedmice, u susret zakazanoj sjednici Odbora za reformu izbornog i drugog zakonodavstva'' – saopšteno je iz SDP-a.

Sjednica Odbora zakazana je za 11. septembar u 14 sati, što znači da je ostalo još pet dana za eventualni susret opozicionih predstavnika.

Dolazak na sastanak potvrdili su Ura, Miodrag Lekić iz Demosa i nezavisni poslanik Neđeljko Rudović. Posebni klub poslanika neće sjesti za sto zajedno sa Demokratama, jer, kako je Pobjedi ranije rekao šef tog poslaničkog kluba Aleksandar Damjanović, neće da daje legitimitet „onima koji su im ukrali mjesto u Odboru za reformu izbornog i drugog zakonodavstva“.

Ostavi komentar

0/300