9 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Neizvjestan sastanak opozicionih lidera, termin se pomjera

Politika

Comments 0

Neizvjestan sastanak opozicionih lidera, termin se pomjera

Izvor: Pobjeda

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Demokratska Crna Gora ni juče nije saopštila odluku hoće li doći na sastanak sa opozicionim liderima, na inicijativu predsjednice SDP-a Draginje Vuksanović-Stanković, iako je prošao i drugi termin predložen za održavanje sastanka – 5. septembar.

Ni PR služba Demokratske Crne Gore, ni njeni funkcioneri nijesu Pobjedi odgovorili na pitanje hoće li se odazvati pozivu Vuksanović-Stanković.

Iz SDP-a je ranije Pobjedi rečeno da se čeka još jedino odgovor Demokrata i da će, čim ga dobiju, zakazati sastanak opozicije.

''Smatramo da je veoma važno da se sastanak održi ove sedmice, u susret zakazanoj sjednici Odbora za reformu izbornog i drugog zakonodavstva'' – saopšteno je iz SDP-a.

Sjednica Odbora zakazana je za 11. septembar u 14 sati, što znači da je ostalo još pet dana za eventualni susret opozicionih predstavnika.

Dolazak na sastanak potvrdili su Ura, Miodrag Lekić iz Demosa i nezavisni poslanik Neđeljko Rudović. Posebni klub poslanika neće sjesti za sto zajedno sa Demokratama, jer, kako je Pobjedi ranije rekao šef tog poslaničkog kluba Aleksandar Damjanović, neće da daje legitimitet „onima koji su im ukrali mjesto u Odboru za reformu izbornog i drugog zakonodavstva“.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR