Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

DF: Demokrate otišle zbog opozicije, ne zbog DPS-a

| Postavio/la: Jelena Ćetković | Izvor: Portal RTCG/antena m

DF: Demokrate otišle zbog opozicije, ne zbog DPS-a

Poslanici Demokrata umjesto da napuste sjednicu Odbora za reformu izbornog zakonodavstva, zato što je DPS odbio formiranje tehničke vlade, teatralno su napustili sjednicu zbog stavova opozicije, poručili su iz DF-a.

“Valjda je svakom u Crnoj Gori jasno poslije današnje sramote koju su priredili cjelokupnoj opoziciji zašto se Demokrate nikad neće vratiti u Skupštinu”, poručuju iz DF-a.

Kažu da samo dva dana od “istorijskog” sastanka dijela opozicije, poslanici Demokrata, kako navodi DF, teatralno napuštaju sjednicu Odbora zbog stavova opozicije.

“I to iste one opozicije kojoj su prije dva dana ponudili po sto dvadeset četvrti put prijedlog o saradnji i nenapadanju”, stoji u saopštenju DF-a.

Ističu da su Demokrate ostale dužne informaciju javnosti jesu li trajno napustili Odbor.

"Ozbiljno razmišljamo da tri mjesta u odboru koja pripadaju DF-u ustupimo Nevenu Gošoviću, Velizaru Kaluđeroviću i Vladu Vujoviću, višegodišnjim najbližim i najlojalnijim saradnicima Predraga Bulatovića”, zaključuje se u reagovanju DF-a.

Podsjećamo, nakon današnje sjednice Odbora Danilo Šaranović iz Demokrata je u holu Skupštine novinarima kazao da su danas prisustvovali klasičnoj političkoj predstavi:

"I opstrukciji u režiji Mila Đukanovića, Predraga Bulatovića i Ranka Krivokapića", kazao je on. 

Koprivica je predložio da u Odbor uđe Aleksandar Damjanović i to umjesto DF-ovog Predraga Bulatovića ili iz kvote DPS-a. 

''I to zbog toga što u Posebni klub poslanika prema Poslovniku ulaze i poslanici vlasti i poslanici opozicije", kazao je Koprivica novinarima. 

Ostavi komentar

0/300