Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Pavićević: Niko u Crnoj Gori nije tako prevario Srbe kao Andrija Mandić

| Postavio/la: Jelena Ćetković

Pavićević: Niko u Crnoj Gori nije tako prevario Srbe kao Andrija Mandić

Predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević izjavio je jutros da niko u Crnoj Gori nije prevario Srbe kao što su to uradili lideri Demokratskog fronta, a posebno Andrija Mandić.

“U istoriji Crne Gore niko se nije tako poigrao interesima srpskog naroda i niko srpski narod nije prevario kao što su to uradili lideri DF-a, a posebno Andrija Mandić. Mandićev prvi drug iz skupštinske klupe je glasao za nepromjenljivost ustava, a juče predlaže da se ustav mijenja. Sa lošim položajem srpskog naroda u Crnoj Gori Mandić saosjeća tako što punih džepova uživa u luksuznim jahtama na crnogorskom primorju. To više ne ide tako, Srbi u Crnoj Gori su prepoznali ove prevarante i politički ih otpisali za sva vremena”, rekao je Pavićević.

Vladimir Pavićević, koji je bio narodni poslanik u Skupštini Srbije i univerzitetski nastavnik na Univerzitetu u Beogradu, ponovio je da je on više uradio za dobro i za emancipaciju i Srbije i srpskog naroda nego svi lideri Demokratskog fronta zajedno. 

“Srbi u Crnoj Gori danas više vjeruju meni koji iskreno zagovaram ideju premošćavanja crnogorsko-srpskih podjela, nego lažnom Šćepanu Malom Andriji Mandiću i njegovim šaptačima i prvim saradnicima. Mislim da je vrijeme da se u DF-u suoče sa istinom – ili će sa Mandićem pasti ispod cenzusa ili će DF dobiti nove, svježe lidere koji bi se iskreno i srčano borili za ciljeve svog saveza”, izjavio je Pavićević.

On je dodao da će u periodu pred nama Crnogorska još snažnije afirmisati ideju ustavnog patriotizma za Crnu Goru.

“Od obnavljanja nezavisnosti Crne Gore nije u našoj politici bilo snažnije ni potrebnije ideje od ideje utemeljenja Crne Gore na principima ustavnog patriotizma. To je ideja koja nas okuplja sve, bez obzira koliko se razlikovali, pod krov jedne, naše zajedničke države Crne Gore. U kojoj se svi možemo osjećati dobro i koju svi jednako možemo osjećati kao svoju. To je što se tiče narednih izbora pobjednička ideja za crnogorskog građanina i za državu Crnu Goru i Crnogorska će sa svojim saveznicima biti dio te velike pobjede”, zaključio je Pavićević.

Komentari

Momčilo,

Ali nije toliko Pavićeviću, koliko si ti prevario Crnogorce...

mr,

Nije tačno da je Mandić veci prevarant od njega... Tek pod pritiskom javnosti, saznajemo da je ubačen u CG od strane srpskih sluzbi bezbjednosti, a po nalogu Vučica. Em Minhauzen, em prevarant. Pa i Medo je za njega igračka!

Ostavi komentar

0/300