15 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

15° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

19° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Brajović primio koizvjestioce PSSE: "Svi da ulože napore kako bi unaprijedili izborno zakonodavstvo"

Politika

Tag Video
Comments 0

Brajović primio koizvjestioce PSSE: "Svi da ulože napore kako bi unaprijedili izborno zakonodavstvo"

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović primio je danas koizvjestioce Parlamentarne skupštine Savjeta Evrope za Crnu Goru Ionuta Mariana Stroea i Ena Muldera.

Predsjednik Brajović je zahvalio na pažljivom praćenju rezultata koje Crna Gora postiže i izrazio očekivanje da će koizvjestioci i tokom ove posjete prepoznati napredak u odnosu na prethodni Izvještaj, saopšteno je iz Skupštine. 

"Na temu parlamentarnog dijaloga, posebno je naglašena važnost ulaganja napora svih političkih aktera kako bi izborno zakonodavstvo, bilo dodatno unaprijeđeno.

Predsjednik Brajović je istakao da je vladajuća većina sa akademskom zajednicom i civilnim društvom pripremila veliki dio prijedloga za dodatno unapređenje sveukupnog izbornog ambijenta, a sada se očekuje mišljenje i doprinos predstavnika opozicije u Odboru za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva.  

Koizvjestilac Stroe je između ostalog naglasio da PSSE cijeni otvorenost parlamentarne većine u ostvarivanju dijaloga svih strana u Skupštini Crne Gore. On je takođe istakao da Crna Gora ide u pravom smjeru, pri čemu treba još intenzivnije nastaviti reforme", navode u saopštenju. 

Na sastanku sa koizvjestiocima je učestvovao i poslanik Predrag Sekulić, šef delegacije Skupštine Crne Gore u Parlamentarnoj skupštini Savjeta Evrope.  

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR