Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

"U DPS-u vlada strah od poštenih izbora"

| Postavio/la: Marija Mitrović

"U DPS-u vlada strah od poštenih izbora"

Ko opstruira proces sveobuhvatnih izbornih reformi, jasno se može zaključiti iz izvještaja Marte Šćepanović, kazao je Janko Krstović, odbornik Demokrata u Skupštini Glavnog grada.

"U njemu je sadržana namjera DPS-a da izbore 2020. godine pokrade kao i sve prethodne, a priču o reformama prolongira do daljnjeg. Ako se vratimo još unazad nekoliko mjeseci, sjetićemo se grčevite borbe DPS-a protiv Briselskog plana, koja je završena kapitulacijom najvećih Balkanskih manipulatora. Ali danas vidimo da je i dalje ostao žal za Branovim planom koji bi očigledno bio po mjeri Miška Vukovića. Za tim planom žali i dio opozicije, nažalost", navodi se u saopštenju.

Kako kažu, Vuković je očito navikao na flomastere, kvadratiće, fantom birače i budžetske zloupotrebe, ali su mu, piše u saopštenju, Demokrate pomrsile račune.

"Otuda ovako nervozna i neutemeljena reakcija, koju je morao da zakrpi zamjenom teza. Govori o nekakvom opozicionom vašarištu čovjek čija je partija izbore podvela u forme crnog tržišta u kojem vladaju kriminal, ucjene i korupcija.

Dosta je bilo vaše igre i vaših manipulacija. Razotkriveni ste i politički ogoljeni pred građanima i međunarodnom zajednicom, neoborivim dokazima. Možete se braniti i pravdati koliko hoćete, ali ćete na kraju morati stati na crtu u poštenim izbornim uslovima. Kao što ste do poslednjeg zareza prihvatili Briselski plan, tako ćete prihvatiti i sveobuhvatne izborne reforme", navedeno je u saopštenju.

Na kraju, navod Krstović, očigledno je da se DPS boji poštenih izbornih uslova jer, kako kaže, znaju da na njima sigurno gube.

Komentari

Rafaello,

Opozicija je uljuljkana, i najbolje se osjeca kao opozicija.. Ne bi oni ni znali sto da rade da dodju na vlast.

Dunja,

E sto se radi od opozicije i njihovih frustracija.. Zelja ce ih biti da jednog dana budu nalik Dps-u.

Dunja,

Svih ovih godina opozicija forsira pricu o neregularnosti izbora, a ne vide da je zapravo problem u njima, jer im gradjani nikad nece pruziti podrsku, koju zaista i nijesu zasluzili.

Tommy_h,

Vec je opozicija pocela da se pravda, i oni sami znaju da ih ceka los izborni rezultat.

Katunjanin,

Koo cemu , k..va o postenju !

Komita,

Ima li zene u ovu partiju ? Ja je jos ne vidjeh da se idje oglasi ako je ima ?

Liberal,

Prazna prica kao i uvijek ,gotov je beee,ne boj se,pobjede a ne podjele,nevidjen rezultat,odlucujuci preokret,gol u produzetcima i slicne price... Pih zalosti ove

Stefo12,

Evo ne spava niko nocima zbog vas,piju po 5 6 bromazepama da bi zaspali... A makse zivota ti,dps je dobijao izbore jos prije no je tebe tata ispalio

Votka88,

A bogami kad vidim sta radi Dps a uradio je mnogo, normalno je da cu glasati njih a ne nesposobnu opoziciju.

kamiondzija78,

Sad je njima krivo jer je jasno da ce Dps da pobijedi, svjesni su da imaju veliku podršku. Za razliku od opozicije Dps radi i zalaze se za ovu drzavu i normalno je da ce podrška biti neizostavna.

Ostavi komentar

0/300