14 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Cetinjski DPS jednoglasno podržao Đukanovića za predsjednika partije

Politika

Comments 4

Cetinjski DPS jednoglasno podržao Đukanovića za predsjednika partije

Autor: Lejla Hadžimuhović

  • Viber

Članovi mjesnih odbora Demokratske partije socijalista na Cetinju su jednoglasno podržali Mila Đukanovića za predsjednika, a Duška Markovića za zamjenika predsjednika DPS Crne Gore.

"Na većini do sada održanih sastanaka mjesnih organizacija koji su održani u skladu sa programom kongresnih aktivnosti, odnosno predlaganja kandidata za predsjednika i zamjenika predsjenika DPS-a, kao i kandidata za članove Glavnog odbora i delegata za VIII Kongres partije, koji će biti održan 30. novembra 2019. godine, Milo Đukanović je predložen kao jedini kandidat za predsjednika partije, a Duško Marković za zamjenika predsjednika partije", saopšteno je iz DPS-a.

Kako su kazali, državnička vizija Đukanovića, njegov doprinos razvoju Crne Gore kao građanske, demokratske države i multietničke zajednice, ali i to što je prepoznat kao pouzdan partner Evropskoj uniji i NATO, kao i cjelokupnoj međunarodnoj zajednici, najbolja je preporuka za podršku kandidaturi za predsjednika partije i garancija da će biti nastavljen napredak naše države i DPS-a kao ključnog aktera vlasti u Crnoj Gori.    

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Kosta

Djukanovic je vrsan politicar i nemjerljiv je njegov doprinos partiji i drzavi koji je dao!

goran1978

Pa narovno da ce podrzati Djukanovica za predsjednika jer je to covjek koji je doprinio da mi danas imamo ovako uredjeni drzavu!

Tommy_h

Politika koju vodi nas predsjednik je i dovela ovu drzavu do nezavisnosti i samostalnosti, a pored pristupanja nato savezu, tokom godina je i ucvrcen nas put ka EU! Sve pohvale za predsjednika.