Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

DPS Nk: Podrška Đukanoviću za još jedan mandat

| Postavio/la: Gordana Đuračić

DPS Nk: Podrška Đukanoviću za još jedan mandat

Više od 1200 članova i aktivista Demokratske partije socijalista u Nikšiću, jednoglasno, za predsjednika DPS-a predložilo je aktuelnog predsjednika i lidera partije Mila Đukanovića.

"Sastanci u svim mjesnim odborima opštinske organizacije Nikšić na kojima su predstavnici MO imali priliku da predlože kandidate za predsjednika i zamjenika predsjednika DPS-a Crne Gore, kandidate za članove Glavnog Odbora kao i učesnike VIII Kongresa partije, održani su u skladu sa planom aktivnosti DPS CG-Nikšić", navodi se u saopštenju te partije.

Kongres će se održati 30. novembra.

Komentari

kamiondzija78,

Jedini koji zna kako uspješno voditi partiju.

kamiondzija78,

Nego ko nego Djukanovic. Izbor im je pravi!

Igor88,

Dps niko ni do noge nije posebno sa ovakvim čovjekom na celu.

InesBD,

Covjek na koji treba da bude uzor svima kako se vodi partija.

Prepelica,

Opozicija treba da se ugleda na Dps,koji konstantno radi. I naravno na Mila koji predvodi ovu partiju dugi niz godina bolje nego sto bi bilo ko drugi!

Bojica,

Dps je partija koja je uvijek ozbiljno pristupala radnim obavezama i uvijek se trudila da gradjanima kroz zakone omoguci bolji zivot. Opozicija nikad nece moci da bude konkurencija Dps-u, jer su njima njihovi interesi na prvom mjestu.

Svetlana_TV,

Jedina partija koja stalno uvodi novitete, kojima motivise mlade ljude za dalji rad i zalaganje, jeste upravo Dps. Partija koja je po mnogo cemu ispred opozicionih partija  i koja svih ovih godina ima bezuslovnu podrsku i povjerenje od strane gradjana.

oliver14,

Naravno da ce podrzati Mila Djukanovica covjeka koji ima viziju razvoja Crne Gore i sve ovo danas sto je drzava postigla tesko bi mogla da nije njega!

Ostavi komentar

0/300