13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Zbog odsustva Carevića: Sjednica prekinuta kod tačke o Budžetu

Izvor: RTV Budva

Politika

Comments 0

Zbog odsustva Carevića: Sjednica prekinuta kod tačke o Budžetu

Izvor: RTV Budva

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Zbog odsustva predsjednika Opštine Budva Marka Carevića, polugodišnji izvještaj o ostvarivanju budžeta Opštine Budva za period januar-jun 2019. i predlog Odluke o rebalansu budžeta za 2019.godinu, odbornici, nakon pauze, nijesu razmatrali, prenosi RTV Budva-

U prvom dijelu zasijedanja lokalnog parlamenta u sali SO Budva, odbornici su prije jednosatne pauze razmatrali i usvojili 13 od 50 tačaka dnevnog reda.

Usvojen je Poslovnik o radu SO, rješenje o naknadi troškova za rad Komisije za izradu predloga Poslovnika, kao i odluke o obrazovanju radnih tijela SO Bd i dodjeli nagrada.

Razriješeni su predsjednica Odbora za Statut i propise Iva Midorović i predsjednik Odbora za planiranje i uredjenje prostora i član Odbora za komunalno stambenu djelatnost Krsto Radović, a na čelo ovih odbora imenovani su Dragan Krapović Milo Duletić.

Većinom glasova usvojene su izmjene i dopune Odluke o osnivanju sportskog kluba Plivački vaterpolo klub Budva - Budvanska rivijera, prenosi RTV Budva.

Nakon usvajanja odluka o utvrđivanju početne cijene zakupa zemljišta u vlasništvu Opštine Buva i usvajanja završnog računa budžeta za 2018 godinu, kada je na čelu Opštine bio Dragan Krapović, uslijedila je pauza do 16.30h.

Zbog odsustva predsjednika Opštine Budva Marka Carevića, o budzetu, tačnije o razmatranju polugodišnjeg izvještaja o ostvarivanju budžeta Opštine Budva za period januar-jun 2019. i predlogu Odluke o rebalansu budžeta za 2019.godinu, odbornici, nakon pauze, nijesu razmatrali.

Predsjednik Skupštine Krsto Radović je predložio izmjene redosljeda tačaka dnevnog reda što su demonstrativnim izlaskom odbornici DF, odbili. Nakon njih sjednicu su napuštili i odbornici DPS i SD. O nastavku sjednice, javnost će biti naknadno obaviještena.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR