18 °

max 21 ° / min 14 °

Utorak

16.04.

21° / 14°

Srijeda

17.04.

15° / 10°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

12° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Prava Crna Gora: Smijenjen Dajković

Izvor: Foto: Prava Crna Gora

Politika

Comments 2

Prava Crna Gora: Smijenjen Dajković

Izvor: Mina

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić smijenio je Vladislava Dajkovića sa funkcije generalnog sekretara i predsjednika inicijativnog gradskog odbora zbog, kako je obrazložio, nepremostivog gubitka profesionalnog i ličnog povjerenja.

Kako je saopšteno iz partije, za političkog direktora imenovan je Željko Savović.

Navodi se da su članovi Predsjedništva, na sjednici u nedjelju, najoštrije osudili nedavno hapšenje predstavnika Prave Crne Gore, na nedavnom protestu zbog najnovijih afera u pravosuđu.

“Svakodnevni kontakti sa novim ljudima koji podržavaju Pravu Crnu Goru, značajan su pokazatelj, ne samo kvantitativnog rasta partije, već stvaranja nove snage, koja će u godinama koje su pred nama znati da preuzme odgovornost za svoje riječi i djela”, kaže se u saopštenju stranke.

Iz Prave su kazali da je, bez obzira na razlike u viziji i pristupu, potrebno uputiti poziv svim kolegama iz opozicije na slogu i saradnju, bar na nivou osnovnih principa, radi uspješnije borbe protiv istog neprijatelja.

“Prava Crna Gora je voljna da sarađuje sa svakim kod koga prepozna dobru namjeru i sa kim dijeli minimum zajedničkih vrijednosti, ali se neće ustručavati ni od bratske, prijateljske, dobronamjerne kritike kada je to za opšte dobro”, poručili su iz partije.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Rajan

Ocekujemo vanrednu konferenciju za medije gospodina Dajkovica i najavu formiranja nove srpske partije u Crnoj Gori. -Ako dobro vodim evidenciju ovo bi bila 26. srpska partija ????????????????

Jojko

Ogromna nepravda je ucinjena prema gospodinu Dajkovicu jer svi znamo da on ima vecinu u partiji. Dajkovic je Srbin vec pune tri godine, dok je Milačić tek dvije. Dajković zasluzuje mjesto predsjednika Prave!