Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Uhapšen osumnjičeni za podmetanja požara

| Postavio/la: Marija Mitrović

Uhapšen osumnjičeni za podmetanja požara

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su, sprovodeći proaktivne istražne aktivnosti u cilju rasvjetljavanja teških krivičnih djela iz oblasti požara i eksplozija izvršenih u prethodnom periodu, rasvijetlili i obezbijedili materijalne dokaze za dva krivična dela izvršena u 2017. godini, saopšteno je iz Uprave policije.

"Slobode je lišen Š.A. (25) iz Podgorice zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio dva krivična djela izazivanje opšte opasnosti.

Prvo djelo je osumnjičeni počinio, kako se sumnja, 13. oktobra 2017. godine u gradskom naselju Konik na način što je podmetnuo požar na vozilu marke VW Golf V u vlasništvu E.B. koje je tom prilikom u potpunosti uništeno, a požar se proširio i na vozilo koje je bilo parkirano u neposrednoj blizini na kojem je takođe pričinjena veća materijalna šteta.

Drugo djelo Š.A. je počinio 18. novembra 2017. godine u naselju Vrela Ribnička na način što je, kako se sumnja, podmetnuo požar na kombi vozilu marke Peugeot Boxer u vlasništvu P.N. iz Podgorice a koje je tom prilikom u potpunosti uništeno", piše u saopštenju.

On će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom državnom tužiocu.

Ostavi komentar

0/300