14 °

max 21 ° / min 14 °

Utorak

16.04.

21° / 14°

Srijeda

17.04.

14° / 9°

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

14° / 6°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

11° / 8°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bravo fašisti! Rulja koja podržava Srpsku crkvu konačno zapalila zastavu Crne Gore!

Politika

Tag Video
Comments 28

Bravo fašisti! Rulja koja podržava Srpsku crkvu konačno zapalila zastavu Crne Gore!

Autor: Antena M

  • Viber

Razularena rulja koja je sa utakmice Crvena zvezda - Bajern došla ispred Ambasade Crne Gore još jednom je organizovala divljački pir gađanje crnogorske državne zastave raznim pirotehničkim sredstvima i konačno uspjela da je zapali.

Ova manifestacija neskrivene mržnje prema Crnoj Gori protekla je, kao i prošla (Iz još jednog ugla: S ljubavlju bratskom, po zastavi Crne Gore - pali!!!)  bez intervencije organa reda države Srbije.

Time su zvanične srpske institucije prećutno pokazale saglasje sa ponašanjem huligana.

Sva beslovesna masa koja se okupila ispred Ambasade i svoje junaštvo pokazivala pucanjem u nezaštićeni nacionalni simbol, bodrena naslovima beogradskih tabloida, uspjela je tek do pola da ostvari cilj - dio zastave ostao je da vijori nad Terazijama!

Pogledajte sramne scene iz Beograda, koje je inače uživo prenosio Sputnik Srbija!

Komentari (28)

POŠALJI KOMENTAR

Ivan

Srbi zaboravise Mojkovac kad im Crnogorci spasise obraz, ali za tu Crnogorsku dobrotu vratili su nam 1918 kad po Crnoj Gori pobise Crnogorske komite, i jos nam vrcu na grdan nacin preko svojih placenika i izdajnika. E pa nikakva Srpska braco, nikad vise 1918, no se pozabavite Kosovom, a manite se Cg

Ivan

Zbog divljanja i unistavanje imovine Suverene Drzave u drugoj Drzavi, mora da se oglasi NATO i EU kao i ostala svjetska demokratska javnost. Vucic dolazi u Berane, dolazio i Milosevic pa zavrsi u Hag dje krepa ko pasce. Srbi samo pamte kome oni nesto ucine, a zaboravise zrtvu Crnogoraca

Katunjanin

Sad ce ovo N.Markovic iz dana ,i mnoge NVO i "borci " za ljudska prava ,da osude i iskritikuju (ka vazda) . Ili ce biti ,ka dosad biti , "posteno" neutralni,da ne uvrijede "svetu rublju ,i dinar i sl. monete "