Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Ekskluzivne fotografije: Nakon što su je huligani "strijeljali", crnogorska zastava vijori u Beogradu! Sama se odbranila!

| Postavio/la: Antena M

Ekskluzivne fotografije: Nakon što su je huligani "strijeljali", crnogorska zastava vijori u Beogradu! Sama se odbranila!

Antena M dobila je ekskluzivne fotografije crnogorske zastave koju je večeras ponovo pokušala da oskrnavi rulja  huligana u Beogradu!

I, pogledajte, iako je gorjela, nije izgorjela!!!

Nijesu mogli da je unište ni Numan paša Ćuprilić, ni Omer paša Latas, a kamoli rulja koja se noćas okupila na Terazijama, ispred Ambasade Crne Gore u Srbiji.

Od takvih se naša zastava brani sama!!!

Takođe, naš portal dobio je i fotografiju nove zastave koja se od večeras, čim se rulja razišla, zavijorila na Ambasadi Crne Gore!

NEK JE VJEČNA!!!

Komentari

hohstapler,

@JUGO, ja studiro i radio u austriji, pa nisam austrijanac

Fer,

Krivo im sto je Crnogorski Alaj-barjak nastao od krvi crnogorskih ratnika u bojevima a njihova trobojka fermanom turskog sultana.

MrYuxus,

@Nikola, Plaćaće oni itekako. Inače će proći kao Pomorski saobraćaj. Imaju dolje novinara koji drugo ništa ne radi nego se njima bavi. Koliko znam, od njih reketa gledati neće pa neka pišu što god hoće.

Milan,

Sinoc Milanovic Zoran na suceljavanju u Hrvatskoj za predsjednika na potanje o Crnoj Gori: Ovo je sve organizirala i iza toga stoji beogradska carsija, pozdrav za moje projatelje u Crnoj Gori.

Durmitora sin,

@Duklja Svijetu si primjer dala - mala Zemljo na Balkanu, kako treba prag braniti i borit' se na megdanu...Neka laju paščad - Nedamo te otadžbino - zemljo sinova našijeh!

maestro,

@JUGO Sva ta skolovanja, lijecenja... ste debelo naplatili da ne bude da je za dzabe i toliko o "braci" ali tako i treba jer mi braca nikad nijesmo bili niti cemo. Mnogo smo mi iznad vas !!! Za pravo, cast i slobodu Crne Gore !!!

Bar,

@JUGO, jado ti u gacama....majmune nepismeni ....masni

JUGO,

Zar je moralo do ovoga doci, da se braca tuku. Crnonogorcima nije smetalo kada su studirali i radili u Srbiji. Sada odjednom crnogorci. Ko visoko leti nisko pade i nikada ne ustade jer znate to crnigorci jadovi.

PETAR I,

Hoće li ova država ikad shvatiti šta znači Antena M? Ima li nekoga ko shvata šta bi medijska scena CG bila bez Antene? Strva nam se ne bi znalo. Da maknes Antenu i ovo sto se oko nje okuplja izdusilo bi ko balon.

Andrija,

Demokrate? URA? Živi li su? Bečko, Tritone! Eda li vas zastiđa ljucka i politicka? Ili vam se .... za zastavu i drzavu, ako joj vi nijeste na celu?

Ostavi komentar

0/300