Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Marković: Necivilizacijski atak na Ambasadu i zastavu, zaprepašćujući odnos vlasti Srbije

| Postavio/la: Gordana Đuračić

Marković: Necivilizacijski atak na Ambasadu i zastavu, zaprepašćujući odnos vlasti Srbije

Predsjednik Vlade Duško Marković poručio je kako je zaprepašćujući odnos vlasti Srbije, nakon necivilzacijskog akta na Ambasadu Crne Gore i crnogorsku zastavu.

"Sinoć u Beogradu još jedan necivilizacijski atak na Ambasadu Crne Gore i crnogorsku zastavu. Zaprepašćujući je odnos vlasti Srbije. Crna Gora je još jednom pred izazovom odbrane nezavisnosti i slobode. Sačuvaćemo našu Crnu Goru uprkos mržnji kojom je zasuta od istih aktera unutar i van njenih granica", poručio je Marković.

Komentari

Boban,

Meni nije jasno šta vama smetaju Srbi? Hoćete da izmišljate svoju crku,pravite novu istoriju.Ajde lepo da se dogovorimo.Nemojte dolaziti u Srbiju,ostanite tu sa šiptarima i družite se. Jes da se za jedan korzo moze prepešačiti crna gora,ali to ste i tražili.

Komšo,

@Zovite Nato Ocemo li ih zvat da vam pomognu oko Kosova ili Knina ? Vi mislite da ste jaki kad ona rulja pali zastavu ? zaboravio si kako ste prosli 90 ih i 99

Todor,

@Perjanik Vesti su, što bi rekao pokojni Risto Vukčević, ba..a iz......ka.

Zovite Nato,

Sada ste u Nato zovite ih davas brane !

Takvi rade ti vasi prijatelji,

napad sa petardama nije isto sto i napad sa osiromasenim uranijumom

Perjanik,

@Blagoje Kaže se: čitaš li tvoje Vesti, premijeru?

XXL,

Nasi zapadni “saveznici i prijatelji” , SAD, EU. i NATO, nemaju baš , baš nikakav odgovor, reakciju, podršku, osudu… bilo šta na ove agresivne, neprijateljske i ratnohuskacke “izjave ljubavi” naše braće iz regiona i sa Levanta – Azije ?! Čekaju da nam bace atomsku bombu i da krenu iz Srbije kao 90 -

Ostavi komentar

0/300