14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS: Kuda vodi Srbiju uličarska "igra delija"

Politika

Comments 0

DPS: Kuda vodi Srbiju uličarska "igra delija"

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Nakon sinoćnjeg, još jednog kukavičkog napada na Ambasadu Crne Gore u Knez Mihajlovoj ulici, čini se da u Beogradu definitivno više nema delija, poručuju iz DPS-a.

"Zato su im u pomoć pritekle "delije" iz Crne Gore, poslanički dvojac Knežević - Đukanović, da "junački" predvode napad na ambasadu u namjeri da zapale zastavu sopstvene države, pošto im nije pošlo za rukom da zapale svoju Skupštinu u Podgorici.
Kad im već nije uspjelo da je iznutra sruše, odlučili su da na sopstvenu kuću udare zajedno s prvim komšijama.

A kolike su svi skupa "delije", i njihovi navijači i naši zvizdači, najbolje govori činjenica da su se dugo, "hrabro" i kolektivno obračunavali sa crnogorskom zastavom - pirotehnikom. Ovaj svojevrsni pir je zapravo njihova tehnika - udarati mučki i nedostojanstveno, na državne simbole Crne Gore, zastavu na ambasadi, vrijeđajući predsjednika, kako često vole da kažu bratske države, "oči u oči", navodi se u saopštenju te partije.

Dodaju da za njih to nije nikakav presedan kada se, kako kažu, zna o kome je riječ.

"O našim i njihovim "delijama" čija zajednička ideologija glasi: kad ih već ne možemo pobijediti u Podgorici, makar ćemo im zapaliti zastavu u Srbiji. I zato su istrčali na ulicu u najjačem sastavu, sve "delije" i još dvojica, ali je crnogorska zastava opet odoljela. I Bog kojeg ovih dana zovu u pomoć, zloupotrebljavajući vjerska osjećanja ljudi u političke svrhe, digao je izgleda ruke od njih.
Ostaje gorak ukus zbog činjenice da su jake policijske snage "obezbjeđivale" pir "delija" umjesto da štite DKP druge države. Zato sa posebnom pažnjom očekujemo reakciju zvaničnih organa Republike Srbije na najgrublje kršenje Bečke konvencije", poručuju iz te partije.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR