Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

URA osudila vandalski čin paljenja crnogorske zastave

| Postavio/la: Gordana Đuračić

URA osudila vandalski čin paljenja crnogorske zastave

Građanski pokret URA oštro je osudio vandalski čin paljenja crnogorske zastave, na zgradi ambasade Crne Gore u Beogradu.

"U providnoj i namještenoj igri predsjednika dvije države, Mila Đukanovića i Aleksandra Vučića, a u cilju dizanja tenzija i vraćanja fokusa na etno-nacionalna prepucavanja, javnost je prisustvovala novom činu katastrofalne predstave u Beogradu i neometanom paljenju crnogorske zastave. Za sve to vrijeme, policija je mirno posmatrala ponašanje "demonstranata", što samo potvrđuje da je sve urađeno u koordinaciji sa državom. Riječ je o najobičnijem pokušaju etnifikacije regiona i vraćanja svih nagomilanih problema u etno-nacionalne rovove, od čega bi profitirali i Vučić i Đukanović", poručuju iz Građanskog pokreta URA.

Komentari

Ivan,

Kakav politički patuljak i ljudsko ništa treba da budeš pa da ovakvu izjavu daš u ovakvom trenutku. Bijede bijedne.

Sova,

Zato vi sad još čvršće saradjujte sa DF-om uz parolu: "Niko ne može nagrditi Crnu Goru kao Crnogorci!"

Šćepan,

Tako je Dritane, budi ti sa strane i nemoj se mješati i ako su vas Crnogorci štitili 90-tih i ako bi te brzo proćerali na jug Kosova ili u Albaniju... U ovakvim momentima, kad su svi stali da brane oteto, mora se imati jasan stav. Rezervnu domovinu nemamo! Volimo te Crna Goro!

CG1,

Kad ćete se vi dozvat pameti iz ure, Jeli moguće da ste toliko slijepi,ko je taj ko vas glasa. Vama je cijl samo optužiti Đukanovića,pa neka je to i na štetu države.

Ostavi komentar

0/300