Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

SDP: Očekujemo od Srbije da sankcionišu huliganstvo

| Postavio/la: Gordana Đuračić

SDP: Očekujemo od Srbije da sankcionišu huliganstvo

SDP najoštrije osuĐuje paljenje crnogorske zastave u Beogradu i očekuje od zvaničnih organa Srbije da sankcioniše ovaj čin huliganstva, kao i da u duhu, proklamovanih, dobrosusjedskih odnosa spriječi slične izlive mržnje i ataka na imovinu i simbole Crne Gore.

"Ne mogu se graditi odnosi dobrosusjedstva ukoliko se danima toleriše i otvoreno podstiče anticrnogorska atmosfera samo zbog toga što je jedna nezavisna i medjunarodno priznata država odlučila da suvereno uredjuje odnose u svojoj zemlji.

SDP priželjkuje da Crna Gora i Srbija izgradjuju najbolje prijateljske odnose, u skladu sa najboljim tradicijama 2 bliska naroda, ali ovakvi postupci, za koje ne može biti nikakvog opravdanja, svakako da tome ne idu u prilog.

Naprotiv, pojedine izjave nekih aktera javne scene u Srbiji ovih dana neodoljivo podsjećaju na pokušaj reanimacije propale ratne politike s kraja prošlog vijeka koja je najviše koštala upravo srpski narod", navode iz te partije.

Komentari

Podhoricanin,

Dok štitite one koji su juce palili zastavu i u koaliciju ste u opštinama sa onim izrodi a koji su se pohvalilj na FB da su bili tamo dok se pucalo na zastavu bolje bi bilo da ćurćtite jer ste gori od onih koje drzite na vlast

Ostavi komentar

0/300