14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS Cetinje: Lažni upad u manastir još jedna manipulacija nacionalista

Politika

Comments 0

DPS Cetinje: Lažni upad u manastir još jedna manipulacija nacionalista

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

DPS Cetinje saopštio je kako je priča o upadanju u Cetinjski manastir na Badnji dan - manipulacija.

"U toku je pokušaj još jedne u nizu manipulacija Demokratskog fronta i njihovog vođe - četničkog vojvode, potpomognuta, crvenim kravatama prerušenim političkim unucima Slobodana Miloševića, a svi zajedno inspirisani klerofašističkim djelovanjem dijela svještenstva Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori.

Ovih dana se čuju najave da vlast, na Badnji dan, priprema upad u Cetinjski manastir koji bi, navodno, trebalo da izvrše pristalice Crnogorske pravoslavne crkve. Cetinjani nikada nijesu otimali tuđe, ali su u svojoj istoriji pokazali da su umjeli da brane ono što je njihovo, ali su umjeli i da sačuvaju drugoga od sebe, što predstavlja najveću vrijednost Cetinja i Crne Gore, tako će biti i ovoga puta", saopšteno je iz te partije.

Tome su se, dodoaju, pridružile i Demokrate.

"Čime pokazuju svoje pravo lice - da su nacionalistička politička grupacija i da varaju građane drugih nacionalnosti da su građanska partija - posebno Bošnjake i Albance. Njihova šovinistička retorika kojom priželjkuju povratak u devedesete godine i pozivanje na borbu do poslednje kapi tuđe krvi otužna je slika političkih avanturista koji, po ko zna koji put, pokušavaju da obmanu građane, ovoga puta lažima da vlast sa vjernicima CPC planira bilo što za Božić, u odnosu na bilo koji vjerski objekat", navode iz te partije.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR