Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Bečić: BP skrajnuto sa mape odgovornog i ravnomjernog planiranja razvoja države

| Postavio/la: Milena Aprcović

Bečić: BP skrajnuto sa mape odgovornog i ravnomjernog planiranja razvoja države

U ime Demokratske Crne Gore i u svoje ime građankama i građanima Bijelog Polja čestitam Dan opštine Bijelo Polje, saopštio je lider DCG Aleksa Bečić. 

"Bijelo Polje je grad koji, kroz svoj multinacionalni i multikonfesionalni sklad, oduvijek šalje snažnu poruku o tome da se istinski identitet Crne Gore nastanio u jedinstvu nacija i vjera na našim prostorima. Takva poruka, očito, nije po volji onih koji pokrivaju mjesta odlučivanja u ovoj državi, zbog čega je Bijelo Polje i skrajnuto sa mape odgovornog i ravnomjernog planiranja razvoja države. Galopirajućom brzinom stanovništvo Bijelog Polja se iseljava, a na mjestu nekadašnjeg pokretača razvoja sjevera naše države ostaje pustoš.

Onaj ko je naumio da uništi Bijelo Polje jer mu predstavlja prepreku na putu dijeljenja i svađanja Crne Gore, na putu je da to i učini jer ako se ovakav trend masovnog iseljavanja nastavi, u Bijelom Polju neće ostati dovoljno stanovnika ni za multikulturalnost, ni za multikonfesionalnost. Uništene fabrike, uništena budućnost Bijelog Polja jednako pogađaju sve njegove građane.

Sa željom da sloga Bjelopoljki i Bjelopoljaca nadvlada bjesomučno marginalizovanje Bijelog Polja od strane države, građankama i građanima želim srećan 3.januar,  Dan njihove opštine", navodi Bečić. 

Komentari

!!!,

NEVJEROVATAN TIP!Toliko uloga je previse za ovako loseg glumca.

Tesla,

Zasto mi se gadi kad vidim ovog strumpfa?

Alx,

Jes valorizacija Đalovića pećine, fabrika kisele vode Rada, ski centar Smiljača... samo su neki od promašaja DPS-a...vi stvarno mislite da je narod blesav....

Ostavi komentar

0/300