Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Otpravnik poslova Ambasade Crne Gore u Srbiji odbio da primi notu

| Postavio/la: Jelena Ćetković | Izvor: Beta

Otpravnik poslova Ambasade Crne Gore u Srbiji odbio da primi notu

Otpravnik poslova Ambasade Crne Gore u Srbiji je danas, u skladu sa instrukcijom Ministarstva spoljnih poslova Crne Gore, odbio da primi notu Ministarstva spoljnih poslova Srbije.
 

Otpravnik poslova je pozvan danas u Ministarstvo spoljnih poslova Srbije da bi mu se uručila nota u kojoj se "izražava najoštriji protest povodom navoda crnogorskih zvaničnika da je Srbija odgovorna za krizu u Crnoj Gori, kao i da Srbija svojim postupcima i politikom ugrožava nezavisnost Crne Gore", navodi se u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova.

Ministarstvo je istaklo da "Srbija nijednim svojim potezom nije izazvala krizu u Crnoj Gori, već je uzrok krize stupanje na snagu Zakona o slobodi vjeroispovesti".

Ranije je ambasador Srbije u Podgorici, Vladimir Božović koji je je danas pozvan na razgovor u Ministarstvu spoljnih poslova Crne Gore zbog sinoćnog napada na Ambasadu Crne Gore u Beogadu i pokušaja paljenja crnogorske zastave, odbio da, shodno instrukcijama iz Beograda, primi protesnu notu, saopštilo je crnogorsko ministarstvo.

Komentari

Osmogrk,

Trebao je ipak uzeti tu notu možda bi mu onda Srbi oprostili što su palili crnogorsku zastavu

Sto je ovo,

Na koga bombe serdare,tako Ti Boga

Boban,

@serdar,O kakvim bombama pričaš jadan ne bio?

Poema - 1 dio,

***Ne oplemeni ga ni Jadransko more, ***niti prosvjetli mediteranskog sunca sjaj ***Kojeg je porijekla velikosrbin iz Crne Gore ***ne pitanje, ne radoznalost, no vapaj. ***Ko da ga sam vrag tamo tjera ***gdje se mrzi, gdje se ubija, gdje se laze ***nista mu ne znaci ljudskost, istina, ni mjera ***

serdar,

Ni luk jeli Ni luk mirisali a iza njihove necasne politike ostadose gomile grobnica.po Balkanu Moj savjet glasi.,, Dalje ruke od Crne Gore ako se nijeste zazeljeli Nato bombi.

Ostavi komentar

0/300