11 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vlada: Još jedna lažna vijest iz Srbije, demantovana Dačićeva tvrdnja

Politika

Comments 7

Vlada: Još jedna lažna vijest iz Srbije, demantovana Dačićeva tvrdnja

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Direktor kompanije Monteorganica d.o.o. Jovan Nikolić demantovao je tvrdnje prvog potpredsjednika Vlade i ministra inostranih poslova Srbije Ivice Dačića prema kojoj je brat njegovog šefa obezbjeđenja, koji je iz Bijelog Polja, dobio otkaz nakon što se nacionalno izjasnio kao Srbin, objavljeno je na Twitter nalogu Vlade Crne Gore

„Gospodin Vinko Purić je od novembra 2017. godine zaposlen u kompaniji Monteorganica koja se bavi kontrolom i sertifikacijom organske proizvodnje i finansira iz budžeta Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja Crne Gore. Angažovan je na poslovima stručnog saradnika za organsku stočarsku proizvodnju. Od novembra 2019. godine, tačnije prije dva mjeseca, gospodin Vinko Purić je potpisao ugovor na neodređeno vrijeme, znači ugovor o stalnom radnom odnosu, i na tim poslovima se nalazi i dan-danas", saopštio je direktor Monteorganice Jovan Nikolić.

Dačić je ovu tvrdnju iznio u emisiji "Ćirilica" Televizije Happy 13. januara, prenijelo je više medija.

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

CG1

Oni žive od laži,takvi su oni koji nemaju svoju istoriju,pa oće nas CRNOGORCE da posrbe,da bi prsvojili našu istoriju. Stavite šajkače,što se stidite,nemožete prisvojiti našu Crnogorsku kapu,niti nas posrbite NIKADA!!!! DA JE VJEČNA CRNA GORA!!!!!

Jovan

@Jovan, ....Dok Crna Gora gori, uz svesrdnu potpalu njegovih medija, profesor Perovic se ceslja, i to gdje se ceslja ...

bodin crnogorac

bitno je da je on odbranio svoju "dedovinu" , ajde prikviri na Kosovo estradni umjetnice ako smijes....i opet se pitam: ko je on da komentarise ista vezano za CG ????