Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Pavićević: DPS glavni kreator lažnih vijesti

| Postavio/la: Marija Mitrović

Pavićević: DPS glavni kreator lažnih vijesti

Predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević reagovao je na saopštenje OO DPS Budva i, uz ostalo, poručio da DPS "kao kleronacionalistička i partija koja je šampion u kreiranju lažnih vijesti, danas predstavlja najveću opasnost za državu Crnu Goru, za crnogorski Ustav i za crnogorskog građanina”.

On je dodao da je podrška građana DPS-u danas na istorijskom minimumu.

“DPS je, kada se tiče podrške crnogorskih građana, u velikom padu, a budvanski DPS je šampion propadanja. Dobro je što su Demokrate u Budvi u ovom momentu uticajnija politička snaga od DPS-a i jednako je dobro što je Crnogorska u ovom momentu treća snaga budvanske politike”, zaključio je Pavićević.

Komentari

Katunjanin,

Lazni Crnogorac ,govori o laznim vijestima drugiih

Đoko Orlandic,

Administratore, ozbiljan prigovor. Znam da morate , zbog objektivnog informisanja, objaviti sve relevantne vijesti. Međutim, koga ovo biće(ja imam pravo da se pitam da li je ljudsko) interesuje što laprda. Čim vidim njegovu skliku ne želim da otvaram taj sajt, da čitam što lupeta.

Boka,

Imas li obraza Pavicevicu?Koga ti lazes,kako se to lazno predstavljas?Od koga si pare uzeo?Evo te kao Petrovici,ljubitelju tudje domovine

KK,

Ko si ti covjece i šta radiš ovdje ? Na čelu si Crnogorske a marsiras sa srpskim popovima koji ne priznaju ovu državu po litijama i molebanima i podrzavas DF i Demokrate koji bi nas ukinuli, pripojili Srbiji i prekinuli put u EU čim dobiju priliku

CG1,

E jadi jadni, stani ispred ogledala,no,samo bi puklo u paramparčad,kao i "Crnogorska"čiji su ti predsjednik....bijeda.

Ostavi komentar

0/300