6 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SNP: Gdje je i šta radi ministar zdravlja Kenan Hrapović?

Politika

Comments 1

SNP: Gdje je i šta radi ministar zdravlja Kenan Hrapović?

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Iz SNP-a poručuju kako su zbog koronavirusa brojne države već preduzele potrebne mjere kako bi dale pravovremen odgovor na ovu opasnost. 

"Za sve to vrijeme nadležni u Crnoj Gori su uspavani i bez adekvatne reakcije na problem o kojem bruji cijeli svijet. Moramo postaviti logično pitanje: gdje je i šta radi ministar zdravlja Kenan Hrapović? Da li čeka da u Crnu Goru stigne neko sa korona virusom ili da, ne daj Bože, neko umre, pa da se onda oglasi", pitaju iz SNP-a.

Socijalistička narodna partija poručuje kako zahtijeva od nadležnih organa da što prije reaguju povodom ovog pitanja, da objasne građanima o kakvoj se opasnosti radi i obavijeste ih o mjerama koje se preduzimaju kako bi se spriječilo da virus stigne u našu zemlju. 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Baranin

Ovi bivši partijci ( čija partija je već umrla) smatraju da ministar treba da se razapne na granicu i hvata viruse da ne uđu u Cg. Ništa ne rekoše o Trampu, jer u Americi ima onoljelih od gripa. Ako se kojim slučajem pojavi ovaj virus u njihovoj matici Srbiji, opet će biti kriva vlada Crne Gore.