16 °

max 16 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

16° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bečić: U DPS-u svjesni da su se sa Zakonom "preigrali"

Politika

Comments 5

Bečić: U DPS-u svjesni da su se sa Zakonom "preigrali"

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Lider Demokrata Aleksa Bečić poručio je kako je DPS svjesan da su se, kako kaže, usvajanjem Zakona o slobodi vjeroispovijesti "preigrali" i da doživljavaju strmoglav pad podrške.

"Iako su zamišljali da će sa svojim poželjnim partnerima, kao mnogo puta do sada u ideološkim igrankama profitirati i pobjeći od surove crnogorske zbilje, iako su imali za cilj da pobijede građansku Crnu Goru i sve one koji se za nju zalažu, desilo se suprotno. Građanska Crna Gora je ovih dana pobijedila DPS i sve njihove pomagače. Najveću zaslugu za to nosi zaista mudro, dostojanstveno, pomiriteljsko držanje i postupanje crkava i vjerskih zajednica, a posebno Mitropolije crnogorsko-primorske, Epsikopskog savjeta i predstavnika MCP koji su nastupali u javnosti. Najmasovniji, najdostojanstveniji i najotmeniji skupovi u istorji Crne Gore, mirne i miroljubive litije na kojima imamo zajedno Crnogorce i Srbe, ali i ljude drugih vjeroispovijesti, ljude različitih partijskih opredeljenja, vjerske velikodostojnike svih konfesija, pokazuju da se umjerena i građanska Crna Gora ujedinila, da su konačno zajedno do skoro podijeljena pravoslavna braća, ali i braća muslimani i katolici, kao i svi drugi, koji su prozreli politiku podjela, mržnje, esktremizma i profiterstva", poručio je Bečić.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

marko

Jesi li kad čuo za ono uže što se niz njega spuštao Vladika Danilo. Ne vjerujem jer ti ni bukvar nijesi pročitao.

crnogorka

Ti ,mladi covjece si se zaigrao,mislis neistinom,prevarama,mrznjom da ces profitirati,uci od ovih kojima sluzis,pogledaj kako ih narodi bivse Jugoslavije tretiraju,tim putem ne idu pametni i dobronamjerni ljudi ,to je put propasti.

Hvala milu !

Veliko Hvala Milu sto nas je ujedinio .