14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vulin u Kolašinu: Žao mi je što je sprska uniforma ovdje toliko strašna

Politika

Comments 12

Vulin u Kolašinu: Žao mi je što je sprska uniforma ovdje toliko strašna

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber
"Sve što se desi u Hrvatskoj, desiće se u CG"

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin predvodio je delegaciju Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, koja je danas prisustvovala svetoj liturgiji u manastiru Kostrikovača u Rovcima kod Kolašina.

"Sve što se desi u Hrvatskoj, prije ili kasnije se desi i u Crnoj Gori. Tako su i u Hrvatskoj zabranjivali našim kadetima da dođu u uniformama, da odaju poštu jasenovačkim žrtvama, evo tako smo dočekali da je i u Crnoj Gori srpska uniforma, izgleda, prijetnja, i srpska uniforma ne smije da se vidi. Nijesam siguran da neka druga vojska u Crnu Goru ne bi mogla da uđe u uniformama, da ne bi mogla da se pojavi ovdje, ali izgleda, kad je srpska, onda je ona problem i sve što je srpsko uvijek je problem – izjavio je Vulin u Kolašinu i kazao da mu žao što je srpska uniforma toliko strašna u Crnoj Gori.

- Mi smo tražili od nadležnog ministarstva Crne Gore da da odgovarajuću dozvolu našoj delegaciji, tražili smo to još u petak, a u ponedjeljak, negdje oko 14.30 nam je rečeno da je sve u redu i da će biti onako kako smo tražili. A onda su negdje oko 21.30 pozvali našeg ambasadora da mu kažu da sve može, ali da baš uniforma ne može. I na pitanje našeg ambasadora zašto, dali su odgovor da tako kaže Ministarstvo kulture. Evo, drago mi je da smo saznali zašta služi Ministarstvo kulture u Crnoj Gori i saznali smo da je, izgleda, sve što je srpsko ovdje problem – da zabranjuje srpsku uniformu – kazao je Vulin.

Komentari (12)

POŠALJI KOMENTAR

Katunjanin

@Ko hijene Vi bas mozete da se pohvalite savremenoscu , A vama bi vise odgovaralo da se zovete Hadovci (po bogu podzemnog svijeta ) nego Hristu .

Katunjanin

@Ko hijene Mora da si sjedio ispred ogledala kad si pisao ovaj komentar .A svaki cestiti Rovcanin ima mnogo razloga iz proslosti da se grozi vase uniforme .Preci im se okrecu u grobove . Koga interesuje neka nauci citati i bit ce mu jasno .

Jocko

Čemu uzbuđenje ? Jednostavno, nije po zakonu.