6 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kalezić napustio Crnogorsku, pridružuje se Demokratama

Politika

Comments 1

Kalezić napustio Crnogorsku, pridružuje se Demokratama

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Predsjednik Gradskog odbora Crnogorske u Podgorici, kao i član Predsjedništva Crnogorske Predrag Kalezić, saopštio je da napušta Crnogorsu, te da se pridružuje Demokratama.

''U dužem periodu koji je iza nas, a kome svjedočim iskreno i iz samog jezgra zbivanja, donošene su veoma krupne i plodne odluke, projektovane idejom ustavnog patriotizma. Odgovorne i važne odluke da se najprije kroz podršku građanima osnaži probuđena građanska svijest, te stalna potreba da se stavovima i činjenjem principijelno stavimo na stranu svakog građanina čija su prava ugrožena ili uskraćena, počele su među nama rađati jasan koncepcijski jaz i znakovite razlike u promišljanju smjera u kome treba da ide Crna Gora. U ovim danima, političke razlike u viđenju našeg budućeg političkog rada i djelovanja, a vezane za  budućnost našeg društva, postale su nepremostive''- naveo je on u saopštenju.

A promjene u Crnoj Gori, kako je naveo,  neminovno dolaze.

''U crnogorskom političkom prostoru stasala je nova plejada marljivih, vrijednih i politički pismenih ljudi. Pred generacijom mladih političkih djelatnika, dakako iskrenijom i neopijenom vlašću i klijentelizmom, je istorijska šansa da se izborimo za promjene za dobro svih. Neophodno je vratiti nadu da se politikom mogu baviti odvažni i odgovorni ljudi. Moj put je očigledan: gradjanska Crna Gora, topla i po mjeri svih; slobodni i pošteni izbori; vladavina prava, prava svima i jednakost za sve; Evropa bez alternative i odmah; mir, umjerenost i poštovanje različitosti; Demokratska Crna Gora Alekse Bečića''- naveo je on.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Budva2

Koliko crnogirska, toliko demokratska. Sprdnja.