10 °

max 12 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Orlandić: Putuj igumane i ne brini za manastire

Politika

Comments 4

Orlandić: Putuj igumane i ne brini za manastire

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Potpredsjednik Socijaldemokrata Mićo Orlandić poručio je kako se nastavlja sijanje mržnje od pojedinih neodgovornih “sveštenika”.

"Ovaj poslednji, Popović, je došao iz Velike Plane da proklinje po Crnoj Gori. Naravno, i njemu će građanska Crna Gora, kao i svima onima koji propagiraju mržnju i koji manipulišu intimnim vjerskim osjećanjima, reći putuj igumane i ne brini za manastire", poručio je Orlandić. 

Dodaje da je Crna Gora jača od njih, kako je rekao, uvezenih “vikend ratnika”.

"Vaše nam usluge ne trebaju, jer smo vidjeli kako ste 90-tih “usrećili” naše komšije iz bivše nam domovine koje ste takođe “branili”, istakao je Orlandić.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Radosav

100%ste u pravu. Samo jos da kazete svojim aktivistima iz sd,da izadju i posjete crnogorske skupove,da iskazu nezadovoljstvo sa ovim sto sade protiv Crne Gore.Nego ih ima dosta i kod vas koji su samo zbog interesa prikriveni pod sd,a ovamo podrzavaju litijase i one koji oce da nam zatru śeme...

gradjanka

Ajmo polako, stranci ne treba da budu na litijama, a litije su samo jos jedan antidrzavni projekat Rista Radovica i Srbije. No, domicilno stanovnistvo neka bira Risto ili Drzava Crna Gora. Stranci nemaju pravo na mitingovanje protivsuverene drzave. Postujmo zakone ove zemlje!