15 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Marković: Zakon važi za sve, neće nas niko podučavati, pa ni Vučić

Politika

Tag Video
Comments 9

Marković: Zakon važi za sve, neće nas niko podučavati, pa ni Vučić

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber
Poreski obveznici su oni koji rade u CG, a ne zvaničnici druge države.

Zakon važi za sve, a o tome nas neće podučavati niko pa ni predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, poručio je premijer Duško Marković. 

"MCP je poreski obveznik koji ne ispunjava obaveze. Zakon važi za sve, o tome nas neće podučavati niko pa ni predsjednik Srbije. Poreski obveznici su oni koji rade i ostvaruju prava u CG, a ne građani druge države i njeni zvaničnici. Poreska uprava radi zakonito”, poručio je Marković. 

Podsjećamo, nakon što je direktor Poreske uprave Crne Gore saopštio da je ta institucija pokrenula kontrolu zbog duga koji ima Mitropolija crnogorsko-primorska SPC i upozorio da će naplata, ako Mitroplija ne plati dug dobrovoljno, naplata biti prinudna, Vučić je rekao da će Srbija platiti sve što treba za SPC u Crnoj Gori.

"Ne znam šta da kažem, nemam nikakav problem sa tim. Ako treba da pomognemo SPC i Mitropoliiji crnogorsko-primorskoj ili bilo kojoj eparhiji u Crnoj Gori po tom pitanju da nam ne bi oduzimali svetinje, pomoći ćemo, platićemo sve što treba da platimo", poručio je Vučić.

Vučić je naveo da se uvijek govori o tome da se oni negdje miješaju i određuju ko će da vlada, a da je istina je drugačija.

Komentari (9)

POŠALJI KOMENTAR

Mia

@MNE, uvijek je bila, SPC, SANU i ako se dobro sjećam Udruženje književnika iz Francuske ulice. Sad imaju i pomagače, trojance, dijasporu u CG. Kao da im ovo nije đedovina no su srBska dijaspora. Greote

MNE

Valikosrpski projekti sada u režiji popova .

Fahro

@Andjela @andjela-32 registrovana od 600 !!!! Samo ih pogledajte: najveci dio njih je branio srpski narod i srpske svetinje u djelovima ex Yu gdje su sad ti manisti zatvoreni ili cak nema nikog!!!Zato, ako se ovako budu branili ostace ih jos saka jada oko Beograda. A eto neka ja grijesim, izmisljam..Pogledajte krajinu, kosovo, itd. A vi i dalje setajte...