6 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
BS će podržavati očuvanje stabilnosti multietničke i građanske CG

Politika

Comments 0

BS će podržavati očuvanje stabilnosti multietničke i građanske CG

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Bošnjačka stranka će doprinositi jačanju demokratskih vrijednosti i podržavati očuvanje stabilnosti multietničke i građanske Crne Gore, poručio je danas lider BS Rafet Husović, na sastanku sa delegacijom Parlamentarnog odbora za stabilizaciju i pridruživanje (POSP) Evropskog parlamenta, koji je održan u Podgorici.

Na sastanku su razmijenjena mišljenja o aktuelnim političkim dešavanjima u Crnoj Gori i razgovarano o mogućnosti prevazilaženja prepreka na daljem putu evropskih integracija Crne Gore.

Predsjednik BS Rafet Husović je zahvalio potpredsjedniku Evropske narodne partije (EPP) Paolo Rangelu i članicama EPP na podršci Bošnjačkoj stranci u procesu učlanjenja  u Evropskoj narodnoj partiji.

Husović je iskazao punu posvećenost Bošnjačke stranke dijalogu oko otvorenih pitanja i snažnu podršku koju BS daje snaženju evro-atlanskih vrijednosti.

“Smatramo neophodnim jačanje unutrašnjeg dijaloga sa svim društvenim činiocima, isključivo unutar institucija. Podržavamo napore Vlade na očuvanju društvene kohezije i ukazujemo da se otvorena pitanja trebaju prevazilaziti razgovorima i kompromisima. Bošnjačka stranka će doprinositi jačanju demokratskih vrijednosti i podržavati očuvanje stabilnosti multietničke i građanske Crne Gore”, kazao je predsjednik Rafet Husović.

Sastanku su osim predsjednika Husovića prisustvovali i politički direktor BS Suljo Mustafić, član IO za međunarodnu saradnju Sead Šahman i članica Foruma žena Bilsana Bibić. U delegaciji Parlamentarnog odbora za stabilizaciju i pridruživanje ( POSP) Evropskog parlamenta bili su poslanici Vladimir Bilčik, predsjedavajući delegacije POSP-a, Andor Deli, Paolo Rangel, potpredsjednik Evropske narodne partije ( EPP) i Lena Dupont.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR