13 °

max 24 ° / min 13 °

Petak

20.09.

24° / 13°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

24° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Četvrtak

26.09.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đurašković: Zabraniti emitovanje TV Pink na teritoriji Crne Gore

Politika

Comments 2
Gradonačelnik Cetinja pozvao AEM da najoštrije sankcioniše televiziju na kojoj su iznijete grube i neistinite konstrukcije povodom tragičnog događaja

Đurašković: Zabraniti emitovanje TV Pink na teritoriji Crne Gore

Autor: Antena M

  • Viber


Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković najoštrije je osudio ponašanje uredništva Pink televizije i grube i neistinite konstrukcije povodom tragičnog događaja koji se dogodio 12. avgusta na Cetinju. On je kazao da ti navodi na brutalan i zlonamjeran način izazivaju dodatni nemir, bol i tugu porodica nastradalii, ranjenih i svih nas na Cetinju.

Đurašković je pozvao Agenciju za elektronske medije da hitno reaguje i najoštrije sankcioniše Pink TV uključujući i zabranu emitovanja na teritoriji Crne Gore, nakon, kako je rekao, najbrutalnijeg u nizu "prekršaja" kada su Cetinje i Crna Gora u pitanju.

- Još jednom pozivam i medije i sve druge subjekte u Crnoj Gori i regionu da dozvole porodicama i našem gradu da u miru tuguju za nastradalima i da se suzdrže od daljih javnih interpretacija ovog događaja, posebno na način koji ne odgovara istini i poznatim činjenicama - poručio je Đurašković.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

D V

Nadam se da iskreno i po savjesti zboriš ono što bi da ima ozbiljne države CG sama ona istog časa ukinula i zabranila za vjeke vjekova....na našu nesreću sve je,samo nije ozbiljna ni blizu. A oćeš ti dat ostavku,ako ti zahtjev ne podrži adžić i njegov nastojatelj?

Boka

Skroz se slažem, ta televizija ne bi smjela nikad više da se emituje na teritorij CG!!!