22 °

max 22 ° / min 13 °

Utorak

08.10.

22° / 13°

Srijeda

09.10.

19° / 14°

Četvrtak

10.10.

21° / 15°

Petak

11.10.

20° / 17°

Subota

12.10.

22° / 15°

Nedjelja

13.10.

20° / 14°

Ponedjeljak

14.10.

23° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SDP: Vujanović da odloži izbore u Nikšiću

Politika

Comments 2

SDP: Vujanović da odloži izbore u Nikšiću

  • Viber
  SDP je pozvao predsjednika države Filipa Vujanovića da ''u cilju smirivanja tenzija odloži lokalne izbore u Nikšiću''.

''Crna Gora se trenutno nalazi u stanju kada se više niti jedni lokalni izbori ne mogu održati a da se Crna Gora ne dovodi na ivicu nestabilnosti. Više puta smo upozorili DPS da je ovakav način vladanja put u destabilizaciju Crne Gore'', navodi se u saopštenju SDP-a uz poziv šefu države da odloži izbore u Nikšiću zakazane za 12. mart.
 
''U cilju smirivanja tenzija ponovo pozivamo Predsjednika Crne Gore da odloži izbore u Nikšiću dok se ne stvore elementarni uslovi da se oni održe u mirnim i regularnim uslovima. Nikome nije u interesu da se u uslovima podignutih političkih tenzija održavaju izbori, jer takvi izbori samo doprinose dodatnoj destabilizaciji koja ne može donijeti dobro građanima Crne Gore, bez obzira na političku pripadnost'', navodi se u saopštenju SDP-a.

Iz te stranke poručuju da je ''obaveza svake državne institucije, pa i Specijalnog državnog tužilaštva da njihov rad donosi povjerenje građana, a teško se oteti utisku da pojedini postupci, kao u slučaju sklapanja sporazuma sa visokim funkcionerom DPS Svetozarom Marovićem, ne koincidiraju sa interesima DPS-a''.
 
''Priznate krađu miliona eura od građana Crne Gore, sklopite sporazum i dobijete smiješne zatvorske kazne, a onda izbjegavate izdržavanje zatvorske kazne dobijanjem državljanstva druge države.
Na SDT-u je i lična odgovornost da u ovom periodu isključivo postupa u skladu sa zakonom i osjećajem za ukupnu stabilnlost, vjerujući da samo čvrsti dokazi mogu vratiti vjeru u vladavinu prava i nezavisnost institucija. Pozivamo sve u Crnoj Gori, političke partije, državne organe i predstavnike civilnog društva da budemo na visini složene političke situacije i odluke donosimo u interesu smirivanja politčkih  tenzija i dobrobiti društva u cjelini'', zaključuju iz SDP-a.
 

 

 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

mojsije

Zna se uloga Krivokapica i njegovih poslusnika.Bavi se najprljavijim poslovima opozicije,zato jos drze u rezervi.Citavog svog politickog agazovanja je rovario i sicario."moralna niskotinja"kako rece cika Toso.

Seoca

SDP je glavni destabilizrajući faktor u Crnoj Gori. Posebno Ranko.