15 °

max 19 ° / min 15 °

Petak

18.10.

19° / 15°

Subota

19.10.

20° / 16°

Nedjelja

20.10.

20° / 12°

Ponedjeljak

21.10.

20° / 11°

Utorak

22.10.

19° / 14°

Srijeda

23.10.

16° / 14°

Četvrtak

24.10.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kovačević: Žele da Gradsku TV stave pod svoju šapu

Politika

Comments 0

Kovačević: Žele da Gradsku TV stave pod svoju šapu

Autor: Antena M

  • Viber

Izmjenama Odluke o osnivanju lokalnog javnog emitera RTV Podgorica (Gradska TV) , politička većina u Podgorici želi od Gradske da napravi svoju političku palicu kojom može da mlati svakog ko nije u saglasju sa njihovom kolaboracionističkom agendom, saopštio je Malik Kovačević, član Koordinacionog odbora GI,,21.maj".

"Sva suština promjena koju žele je ta da televiziju koja je bila kritična prema trenutnoj nakradnoj vlasti stave pod svoju šapu. To rade sa neubjedljivim argumentima o ,,govoru mržnje koji je sa nje propagiran", u što ne mogu da ubijede ni svoje najvatrenije pristalice, jer je to najveća glupost u moru gluposti koju su mogli da smisle, a za produkciju budalaština su talentovani.

Kada je postalo jasno da zbog otpora javnosti neće moći da tajnim dogovorima i kompromisima urade što su zamislili, onda su krenuli u ovu proceduru, zavijenu raznim eufemizmima, mijenjanja uređivačke politike i rukovodstva", navodi on.

Dobro bi bilo, kaže, da se razne zapadne adrese, koje su se bavile u prošlosti pritiskom na medije, pozabave ovim.

"Inače ubuduće ni oni ni mi nećemo na toj Gradskoj gledati otvorenu i dosljednu kritiku vlasti, renomirane goste iz raznih sfera života ali i predstavnike svih političkih aktera na javnoj sceni bez obzira na vjeru, naciju ili pripadnost partiji ili pokretu, propagiranje antifašističkih i vrijednosti zapadne civilizacije već opskurne priloge iz KGB-ovske (FSB vam se to sad zove ) kuhinje.

Umjesto ,,Desanta na Gradsku" moći ćemo da vidimo emisije kao što su "Recept za četničku gibanicu" , "Memoari Stevana Moljevića " ili sportske emisije "Sječa turskih glava " koju će vjerovatno sa posebnim žarom pratiti srpski mitropolit u CG Joanikije II ", zaključuje Kovačević.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR