16 °

max 19 ° / min 14 °

Subota

05.10.

19° / 14°

Nedjelja

06.10.

18° / 13°

Ponedjeljak

07.10.

19° / 12°

Utorak

08.10.

21° / 13°

Srijeda

09.10.

16° / 15°

Četvrtak

10.10.

21° / 16°

Petak

11.10.

21° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SD: Sve partije da glasaju protiv predloženih amandmana, predlagač da uputi izvinjenje porodicama žrtava

Politika

Comments 0

SD: Sve partije da glasaju protiv predloženih amandmana, predlagač da uputi izvinjenje porodicama žrtava

Autor: Antena M

  • Viber

- Volšebne izjave poslanika Demokrata i koalicije ''Za Budućnost Crne Gore'', bazirane na izvrtanju, za čitav svijet, nepobitnih istorijskih činjenica i događaja, za cilj imaju opravdavanja tragičnih politika i ideologija devedestih godina, čiji su oni nusproizvod, saopšteno je iz SD-a. 

"Protivimo se amandmanima Demokrata i koalicije ZBCG, podnijetim na Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o boračkoj i invalidskoj zaštiti, kojim se predlaže da se civilnim žrtvama rata smatraju samo crnogorski državljani koji su poginuli, umrli ili nestali usljed oružanih sukoba na teritoriji Crne Gore. 

Predlaganjem ovog amandmana, učinila bi se nepravda prema korisnicima prava, odnosno članovima porodica čiji su najbliži stradali u Štrpcima, na teritoriji BiH i Kosova. Ovim amadmanima, ne samo da se nanosi dodatna nepravda porodicima koje su proživjele tragediju, već se posthumno žrtvama umanjuje pravo da su bili državljani Crne Gore", naveli su iz ove stranke. 

Socijaldemokrate pozivaju sve partije da glasaju protiv predloženih amandmana, a predlagača da upute izvinjenje porodicama žrtava koje su primorali na protest.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR