21 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đuričković: Ministar Ivanović nema hrabrosti da reaguje na uvrede koje je Knežević uputio ambasadorki Češke

Izvor: sd

Politika

Comments 0

Đuričković: Ministar Ivanović nema hrabrosti da reaguje na uvrede koje je Knežević uputio ambasadorki Češke

Autor: Antena M

  • Viber

Međunarodni sekretar Socijaldemokrata Miloš Đuričković osvrnuo se na neprimjeren narativ lidera Demokratske narodne partije Milana Kneževića upućen ambasadorki Češke u Crnoj Gori, Janini Hrebičkovoj.

U direktnom obraćanju Ministarstvu vanjskih poslova i resornom ministru Filipu Ivanoviću Đuričković je kazao da je sinoć Milan Knežević "vaš koalicioni partner, potpisnik sporazuma većine, konstituent vlasti i kandidat za ulazak u Vladu Crne Gore, gostujući na TV Happy, na najprizemniji način pričao u Crnoj Gori".

"Sramotni nastup Kneževića, sinoć i jutros, prenijeli su svi mediji u Crnoj Gori. Vi ste ministre Ivanoviću i kolege iz MVP-a, jutros došli na posao u 7:00h i do 15:00h nijeste uspjeli da skupite hrabrosti da se obratite crnogorskoj javnosti",  naveo je Đuričković, dodajući da rnogorski građani od MVP ne očekuju zaštitu, ni njih ni ugleda države.

"Nijeste imali hrabrosti da reagujete i kad je vrijeđana vaša ministarka i članica partije od strane Aleksandra Vučića. Takođe, nevjerovatno je da cijeli dan nijeste u stanju da napišete slovo, a ne da imate reakciju, o sramnim napadima Kneževića na uvaženu ambasadorku Republike Češke Janinu Hrebičkovu", naveo je Đuričković, pitajući koje će biti opravdanje ili “reakcija” ovog puta.

"Ćutanje dok ne prođe? Nije bila zvanična izjava jer Knežević nije nosio kravatu? Ograđujete se od vašeg konstituenta vlasti i partnera? Častićete ambasadorku kafom i izbaciti selfie? Kao Spajić i Gorčević. To je problem između Češke i DNP-a? Uključićete se u klovnovski rat, jeftinim forama, između Milojka Spajića i Milana Kneževića? Ako nemate hrabrosti ili znanja, nije sramota i nije još uvijek kasno da se povučete",  poručio je Đuričković.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR