21 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dačić: Spajića i Kneževića možemo staviti na detektor laži

Izvor: EPA-EFE

Politika

Comments 5

Dačić: Spajića i Kneževića možemo staviti na detektor laži

Autor: Antena M

  • Viber

Istorijski gledano to nije glasanje protiv Srbije, nego protiv Crne Gore, kazao je ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić, ponovo komentarišući to što je Crna Gora u Generalnoj Skupštini Ujedinjenih nacija podržala Rezoluciju o genocidu u Srebrenici.

Dačić je, gostujući na TV Pink, rekao da crnogorski glas za "nije u redu" jer je Srebrenica, kako je naveo, "dio jedne istorije".

- Boli me kad neko voli da uživa sve privilegije i po jednoj i drugoj liniji. To mene nervira sve drugo - donijeli ste odluku, šta sad da radimo. Istorijski gledano to nije glasano protiv Srbije, nego protiv Crne Gore. Srbija je bila tada jedna od dvije republike. Sad svi oni prebacuju odgovornost na Miloševića i Srbiju - to nije u redu jer to je dio jedne istorije - rekao je Dačić, prenosi Pobjeda. 

Dačić se osvrnuo i izjavu lidera Demokratske narodne partije (DNP) Milana Kneževića da mu je premijer Milojko Spajić obećao da će Crna Gora biti uzdržana prilikom glasanja o Rezoluciji.

- Možemo da ih stavimo na detektor laži pa neka utvrde ko govori istinu - rekao je ironično srpski ministar.

On je rekao da neraskidiva veza između Srbije i Crne Gore.

- Ne vidim bliže ljude nego što smo to mi - poručio je Dačić.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

mnejoca

Nakaradno, sramotno, vređanje , razmišljanje dačića koferčeta o odlukama Crnogorske vlade o Srebrnici o genocidu pojedinaca su ISTA IDENTIČNA kao ona iz doba vladavine slobodana miloševića ratnog zločinca koji je Crnu Goru uvukao da ratuje protiv svih koji njesu Srbi .

Dragan

Miloševićev glaogovornik i devedesetih i sada, trideset godina kasnije, bavi se prljavim, prizemnim provociranjem. Mora da im gori pod nogama.

Orlov krš

Upravo je Miloševićeva Srbija započela krvavo kolo na prostoru bivše države,želeċi da sve stavi pod šapu Velike Srbije! I ti si Dačiću bio šraf u tom zločinačkom timu,nema pranja i prebacivanja krivice! I danas nastavljate istu politiku,ali drugim sredstvima,a posluga u CG vam ide na ruku!