23 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Rezolucija o genocidu u Jasenovcu" tek nakon IBAR-a

Izvor: Antena M/Dragan Tomašević

Politika

Comments 8

"Rezolucija o genocidu u Jasenovcu" tek nakon IBAR-a

Autor: Antena M

  • Viber

Prijedlog "Rezolucije o genocidu u Jasenovcu", neće biti na dnevnom redu sjutrašnjeg zasijedanja crnogorskog parlamenta, saznaje Antena M.

Predsjednik Skupštine Andrija Mandić obavijestio je članove Kolegijuma, na današnjoj sjednici, da će "Rezolucija o genocidu u Jasenovcu", biti pred poslanicima tokom juna, ali tek nakon što Crna Gora dobije IBAR.

Očigledno, tim se manevrom želi izbjeći moguća blokada dobijanja IBAR-a od Hrvatske koja je već uputila protestnu notu povodom najave usvajanja ove rezolucije u Skupštini Crne Gore. 

Podsjetimo, prijedlog "Rezolucije o genocidu u Jasenovcu", potpisali su 43 poslanika parlamentarne većine, među kojima jedino nijesu bili predstavnici albanskih nacionalnih partija. 

Komentari (8)

POŠALJI KOMENTAR

Crnogorka

Nisu Hrvati bez pameti.Mandic izvodi manevar kao i Vucic svojevremeno,kad je odbacio rezoluciju o Jasenovcu u svojoj skupstini,jer mu je nesto zavisilo od Hrvatske.Odnosi sa Hrvatskom su vec poremećeni samom najavom rezolucije i postupkom ministra spoljnih poslova,koji je na proslavu dana državnosti Hrvatske poslao atašea.Kome je ovo potrebno zna se ali Crnoj Gori zaista nije.

sam usa

Croatia treba da blokira sve sto moze dok god su cetnici na vlasti. Ocigledno nista od opazicije nema, samo pisu i drze govore a nikakve akcije.

Orlov krš

Kakva je ovo igra Milojka Spajiċa i društva,misle da će se nešto promijeniti u odnosima sa Hrvatskom,ako se Rezolucija odloži za kasnije!Hrvatska je ozbiljna evropska država koja zna štititi svoj nacionalni interes,dok se ova tzv crnogorska Vlada jeftino prodaje radi fotelja i servilnosti Vučiću