20 °

max 34 ° / min 20 °

Nedjelja

08.09.

34° / 20°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Lista "Budva naš grad - Nikola Jovanović": Odbijamo da prihvatimo diktat Andrije Mandića u vezi sastavljanja post izborne koalicije

Izvor: Budva naš grad

Politika

Comments 4

Lista "Budva naš grad - Nikola Jovanović": Odbijamo da prihvatimo diktat Andrije Mandića u vezi sastavljanja post izborne koalicije

Autor: Antena M

  • Viber

Mi građani sa liste "Budva naš grad - Nikola Jovanović" odlučni smo u namjeri da sačuvamo našu izbornu pobjedu i odbijamo da prihvatimo diktat Andrije Mandića u vezi sastavljanja post izborne koalicije, poručuje se u saopštenju koje potpisuje nosilac liste Nikola Jovanović.

"Što se tiče prozivanja za savez sa DPS, opet vam ponavljamo - mi ne ulazimo u koaliciju ni sa DPS ni sa Novom srpskom demokratijom. Ljudi koji su se aktivno borili protiv bivšeg režima odavno nisu kod Andrije Mandića, jer su istjerani iz njegove partije da bi se napravilo mjesta za kadar DPS, uostalom Nova srpska demokratija danas baštini sve one najgore osobine DPS tako da bez ikakve dileme možemo reći da su dvije strane iste medalje, a obije su pogubne za Budvu. Ostajemo dosljedni principima koji su nas i okupili", stoji u saopštenju.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Orlov krš

Svi ste vi isti dok god svoje anticrnogorske rabote pravdate napadima na DPS i bježanjem od saradnje sa DPS navodno zbog kriminalne prošlosti! Pa evo vama,,oslobodiocima'' izborne liste sastavljaju kriminalci, tako da vam to ne pije vodu! Vas sve zajedno boli nezavisna Crna Gora i tu je kraj priče!

Dan

...auhh sta bi ovo.. odkazivanje poslusnosti.. cetnickom vodstvu.. i njihovom Vojvodi.. auhh nesto je veliko u igri .. sto ce reci spc-va njihova perjanica.. nadamo se da su se opametili..

Tara

Jovanovicu..ne uporedjuj DPS drzavotvorce sa pucistima izDF..to nije lijepo!