15 °

max 19 ° / min 15 °

Petak

18.10.

19° / 15°

Subota

19.10.

20° / 16°

Nedjelja

20.10.

20° / 12°

Ponedjeljak

21.10.

20° / 12°

Utorak

22.10.

19° / 14°

Srijeda

23.10.

16° / 14°

Četvrtak

24.10.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nikolić: Vjerujemo da je Mandić obmanuo javnost, ovo nijesu stvarni razlozi zbog kojih odlaže sjednicu Skupštine već drugi dan

Izvor: Dragan Tomašević, Antena M

Politika

Comments 9

Nikolić: Vjerujemo da je Mandić obmanuo javnost, ovo nijesu stvarni razlozi zbog kojih odlaže sjednicu Skupštine već drugi dan

Autor: Antena M

  • Viber

Imamo razlog da vjerujemo da je Andrija Mandić obmanuo javnost i da ovo nijesu stvarni razlozi zbog kojih odlaže sjednicu Skupštine već drugi dan, saopštio je poslanik DPS-a Andrija Nikolić. 

Kako je naveo na mreži X, danas je zakazao novu sjednicu o zakonima koji se tiču IBAR-a za utorak, sa najavom da će dnevni red predložiti na samoj sjednici.

“Ako Mandić namjerava da u dnevni red sjednice o zakonima iz djelokruga IBAR-a uvrsti i Rezoluciju o genocidu u Jasenovcu, jasno je da to radi po nalogu Aleksandra Vučića i da na taj način poziva Evropsku uniju da blokira Crnu Goru”, kazao je Nikolić.

On je poručio premijeru Milojku Spajiću da se ne igra sa najvećim javnim interesom.

Komentari (9)

POŠALJI KOMENTAR

Orlov krš

Ne čekajte da nas Mandić,, iznenadi''u utorak na zasijedanju Parlamenta! Sprema opstrukciju po nalogu Vučiċa i neće odustati ako ne bude spriječen! Ozbiljan protest ispred Parlamenta je jedini pravi put kako bi se izvršio pritisak na Spajiċa da ne poklekne Mandićevom pritisku,a na štetu Crne Gore!

Bozovic Brano

Nikolicu,sve sto si rekao u pravu si.Ali ovaj IZDAJNIK ne obazire se na Vasa saopstenja,on gura za sto je placen.Rusi ne oprastaju dugove,zna se u krajnjem kako oni to naplate.Ovakav i njemu slicni poznaju samo zakon ulice,razmislite IMA NAS!

Nikola

Samo ulica može ovu zemlju vratiti na pravi put i spasiti Crnu Goru od ovog četničko popovskog zla Za budućnost zemlje i naše djece nema vremena za čekanje i odlaganje SVI NA ULICU!!!