22 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dragović: Nikolić u sukobu sa istinom, DPS-u neće proći jezik opstrukcija

Izvor: PES

Politika

Comments 2

Dragović: Nikolić u sukobu sa istinom, DPS-u neće proći jezik opstrukcija

Autor: Antena M

  • Viber

Reakcija Miloša Nikolića na nepobitnu činjenicu da je DIK spriječio zloupotrebu od strane njihovog predstavnika u OIK Andrijevica je dokaz da je Nikolić u konstantnom sukobu sa istinom, poručio je poslanik PES-a Darko Dragović. 

"Tvrdnje da su ikada sudjelovali u mirnoj tranziciji vlasti je nonsens, a građane samo treba podsjetiti na uhapšenu Milenu Orlandić koja je osujećena u opstrukciji parlamentarnih izbora 2020. godine, na protivustavnu opstrukciju tranzicije vlasti u Podgorici i Pljevljima duže od šest mjeseci, na diskvalifikaciju Milojka Spajića iz predsjedničke trke, na upisivanje fantomskih birača u birački spisak u Šavniku zbog čega se skoro dvije godine ne mogu okončati izbori. O moralu i časti sude djela, a njihova djela govore da oni poznaju samo jezik opstrukcija te da ne prezaju ni od čega kako bi se dokopali vlasti i pustošili ovu zemlju, što potvrđuje i najnoviji slučaj sa zloupotrebom ovlašćenja njihovog predstavnika OIK u Andrijevici.

No, kako smo i najavili, iscrpićemo sva pravna sredstva da zaštitimo integritet izbora, a gospodina Nikolića u međuvremenu pozivam da pročita odluku DIK-a i uvjeri se da se PES rukovodi isključivo činjenicama", naveo je Dragović. 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Katunjanin

ALO ,Autohtoni ,kao sto vidis DPSnije proslost vec vasa nocna mora ! Gradjani Andrijevice su im dali najvece povjerenje i to je cinjenica .A cinjenica je nepobitna istina dok tvoja istina nema veze sa cinjenicom. No pustimo politiku ,jesili se ti povratio od ovoga soka ? Navikavaj se ,bit ce ih jos

avetinja

Sto vi rece prepodobni i izrazito inteligenti Drraggoviic to vi je sigurno1%!!!!!!