16 °

max 21 ° / min 16 °

Petak

18.10.

21° / 16°

Subota

19.10.

21° / 16°

Nedjelja

20.10.

21° / 12°

Ponedjeljak

21.10.

20° / 12°

Utorak

22.10.

20° / 14°

Srijeda

23.10.

21° / 13°

Četvrtak

24.10.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Skupština danas ipak neće o IBAR zakonima

Politika

Tag Video
Comments 1

Skupština danas ipak neće o IBAR zakonima

Autor: Antena M

  • Viber

Nakon dva odlaganja, Skupština Crne Gore danas je nastavila rad.

Predsjednik Skupštine Andrija Mandić je tokom sjednice saopštio dnevni red: Predlog zakona o lobiranju, Predlog zakona o izmjeni dopuni zakona o krivičnom postupku, Predlog zakona o izmjenama i dopunama zakona o sudovima, Predlog zakona o izmjenama i dopunama zakona o sudskom savjetu i sudijama, Predlog zakona o izmjenama i dopunama zakona o Centru za obuku u sudstvu i državnom tužilaštvu, Predlog zakona o izmjenama i dopunama zakona o državnom tužilaštvu, Predlog zakona o izmjeni i dopuni zakona o specijalnom državnom tužilaštvu, Predlog zakona o sprečavanju korupcije, Predlog zakona o izmjenama i dopunama zakona o oduzimanju imovinske koristi stačene kriminalnom djelatnošću,  Predlog zakona o medijima, Predlog zakona o nacionalnom javnom emiteru i javnom medijskom servisu Crne Gore, Predlog zakona o audio-vizualno-medijskim uslugama, Izbori imenovanja i razrešenja.

Poslanik DPS-a Nikola Rakočević je upitao Mandića zbog čega je sjednica parlamenta odgađana dva puta?

Mandić je odgovorio da dogovor sa kolegijuma nijesu realizovali i nijesu, kako kaže, pretočili u konačnu realizaciju sjednice.

Mandić je rekao da je plan da do četvrka veče bude završen najveći dio dnevnog reda, nakon čega će biti glasanje o zakonima. 

Na današnjoj sjednici, jedina tačka koja je razmatrana, izbori i imenovanja, Boban Stanišić izabran je za zamjenika generalnog sekretara Skupštine. 

Anteni M je iz Skupštine saopšteno da je prethodno na kolegijumu bio dogovor da se danas razmatra samo tačka Izbori i imenovanja, kako bi ostali zakon prošli matične i zakonodavne odbore.

Poslanici će, po riječima izvora Antene M iz Skupštine, u naredna tri dana razmatrati po četiri zakona.

Sjednicu možete pogledati na linku ispod:

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

jovan

Trenira strogoću. To Mandić trenira strogoću. Ustvari on oće da dokaže, cipan-cijeloj Crnoj Gori ko je gazda od feuda. I što može kad mu se ćefne. "Taško tebe danas Crna Goro...."