21 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Borovinić Bojović: Bivši odbornici PES-a da prelome, jesu li sa nama ili sa DPS-om

Izvor: Arhiva

Politika

Comments 4

Borovinić Bojović: Bivši odbornici PES-a da prelome, jesu li sa nama ili sa DPS-om

Izvor: Gradski.me

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić Bojović poručila je da bi skraćivanje mandata vlasti u Podgorici značilo izigravanje povjerenja građana.
 
Pokretu za Podgoricu poručuje da se odluče - "da li su uz one koji su ih birali ili uz Demokratsku partiju socijalista".

"DPS opet želi da zloupotrijebi Podgoricu da destabilizuju državni nivo, što vidimo po njihovim napadima na Vladu i Skupštinu Crne Gore. Ovih dana smo mogli da pročitamo i njihove prijetnje radikalizmom. Građanima je jasno da je to sve povezano. Kada se sve sabere i oduzme, osnovna dilema koja se nalazi pred bivšim odbornicima PES-a glasi - da li će prihvatiti da budu instrument DPS za kratkotrajnu upotrebu ili će zajedno sa demokratskom većinom i građanima nastaviti rad na ispunjavanju obećanja", kazala je ona.

 
 

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

cefalo

Svako normalan bježi od tebe i takvih kao ti. Kad god nemaš argumenarta ofrnjaš se o DPS. Što ćeš, strah od DPSa ulazi nekima u kosti. Ljudi se sve više osvješćuju i DPS progresivno raste. Na tvoju žalost.

Katunjanin

E ,e ,gradjanima je sve jasno ,samo izgleda tebi nije , izgubili ste povjerenje ,za tobom samo popovi mogu da idu. Jesi doktorica sa diplomom ali ne omalovazavaj gradjansku inteligenciju jer neces proci. Drzi se ti naroda :"Dje je ovaca tu je i vune" -brzo ces sa funkcije ,falit ce ti za nove gume!

roki

Treba ih pitati jesu li za našu drzavu ili za komšisku?