15 °

max 19 ° / min 15 °

Petak

18.10.

19° / 15°

Subota

19.10.

20° / 16°

Nedjelja

20.10.

20° / 12°

Ponedjeljak

21.10.

20° / 12°

Utorak

22.10.

19° / 14°

Srijeda

23.10.

16° / 14°

Četvrtak

24.10.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đe je Abazović, tu je i Simijanović

Izvor: Screenshot

Politika

Comments 3

Đe je Abazović, tu je i Simijanović

Autor: Antena M

  • Viber

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija na kojoj se, kao uvaženi gost na promociji knjige Dritana Abazovića u Beogradu, uočava Stevan Simijanović. Lažni američki diplomata, čini se, u stopu prati bivšeg crnogorskog premijera nakon njihovog misterioznog susreta u Podgorici prije par godina. Ili je, možda, samo veliki ljubitelj njegovih knjiga i tumačenja geopolitičkih procesa.

Simijanovićem se, indirektno, danas bavio i Pokret Evropa sad, koji je pozivajući se na pisanje Libertasa bazirano na SkyECC prepiskama, ocijenio da su Dritan Abazović i GP URA duboko upleteni u šverc cigareta.

"Abazović je imao poslovne odnose sa Miodragom Dakom Davidovićem koji je pod sankcijama Sjedinjenih Američkih Država i Aleksandrom Mrkićem, članom kriminalne grupe Veselina Veljovića. Još šokantnije, GP URA je finansirala smještaj Stevanu Simijanoviću, lažnom američkom diplomati i odbjeglom kriminalcu uvezanom u švercerske poslove, koji je, po svemu sudeći, Abazovićev intimus i neizostavan gost na promocijama knjige u regionu”, saopšteno je iz PES-a.

U vrijeme razotkrivanja afere, Abazović je priznao da je URA platila Simijanoviću smještaj, ali su tada ostali nedokučivi razlozi ovog “nesebičnog” gesta tadašnjeg premijera. Ostalo je nerazjašnjeno i u kom je svojstvu tajanstveni Simijanović učestvovao u pregovorima o formiranju vlasti 2020. godine, zajedno sa mitropolitom Amfilohijem.

Po ocjeni PES-a “veze Abazovića sa uhapšenim Mrkićem, sankcionisanim Davidovićem i odbjeglim Simijanovićem otkrivaju mračnu pozadinu Abazovićevih aktivnosti i nečuvenu zloupotrebu političke moći za kriminalne akcije”.

 

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Nikola

NOVOVIĆ, SDT, i SPO sa ŠUKOVIĆEM moraju dobro ovo izviđa ti da ne dođe do zabune možda je neko stavio periku kudravu Pogledajte stručnjaci koliko mu majka kupi stanova u Ulcinju od 450€ penzije koju joj dade PES

Katunjanin

@Masha --Da rezimiramo , gradjani koji brinu o ovoj napacenoj zemlji su trenutno u opoziciji.Ovom drzavom upravljaju ,ne samo nesposobni vec pokvareni do srzi. U normalnoj zemlji postoje sluzbe bezbjednosti koje prate ko ugrozava interese drzave ,kod nas to ptrati BIA

Masha

Da rezimiramo ... u SKY poruke nema Đukanović Mila. Ali zato ima: -Abazović Dritana (koji je potpisao Temeljnu Pljačku) -Mitra Kneževića (rođeni brat Joanikijevog sekretara, oko nabavke AK-47 za spc ) -Dake Davidovića (koji finansira df partije od 2004.) -Miodraga Lekića (kandidat DF) -Marka Milačića (bori se protiv Mila, čitav život) -Mila Božovića (koji finansira DF) ...