16 °

max 18 ° / min 10 °

Ponedjeljak

16.09.

18° / 10°

Utorak

17.09.

21° / 11°

Srijeda

18.09.

23° / 15°

Četvrtak

19.09.

22° / 15°

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

24° / 15°

Nedjelja

22.09.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mandić: Na sljedećem saboru  može se razmišljati da ovo ne bude samo skup dvije države

Politika

Comments 23

Mandić: Na sljedećem saboru može se razmišljati da ovo ne bude samo skup dvije države

Izvor: Antena M/Pobjeda

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik  Skupštine i lider NSD  Andrija Mandić kaže da je srećan što prisustvuje svesrpskom saboru u ime tog naroda u Crnoj Gori.

Mandić je izjavio da Srbi iz Crne Gore  žele da čuvaju zajedništvo.

"Postoji čudno ponašanje da kada vas neko naljuti onda u isti koš stavite onog ko vam je najbliži i onog ko je izazvao opravdanu ljutnju, ili uradio nešto na vašu štetu. U slučaju Crne Gore zamolio bih vas da imate osjećaj za vaše sunarodnike kojima mi pripadamo, koji su sve ove patnje našeg naroda proživljali zajedno sa vama. Ali mi nismo svi isti u Crnoj Gori. Tvrdo vjerujemo da smo nasljednici one istorijske Crne Gore koja je držala do velikih vrijednosti. U Crnoj Gori danas ne misle svi tako, ali je naša dužnost kao srpskih političara da pronađemo zajednički jezik i da sa komšijama i rođacima tu malenu državu nekako učinimo boljom, složnijom, pomirenom i to je naš zadatak" istakao je Mandić, prenosi Pobjeda. 

On je rekao da to ljudi od izbora do izbora nagarđuju i ne sumnja da će budućnost biti takva da se u sljedećem periodu može razmišljati da ovo ne bude samo skup dvije države, nego više.

"Da ne budemo samo gosti na ovom skupu, nego da budemo zajedno i jedni drugima najbliži kao stotinama godina unazad", naglasio je Mandić, zaključujući da se ugodno osjeća u Palati Srbije.

Mandić se, na X mreži, pohvalio i da se prijatno osjećao i na sastanku sa premijerom Srbije Vučevićem.

"Jako prijatan i bratski razgovor sa Premijerom Srbije Milošem Vučevićem. Razgovarali smo o značajnim temama za naše zemlje i za jedinstvo našeg naroda u njima, ali i van njih.

Na sastanku smo napravili čvrst dogovor da u narednom periodu intenziviramo saradnju u svim oblastima od obostranog interesa za Srbiju i Crnu Goru, ali i cijeli region", kazao je predsjednik Skupštine Crne Gore.

Komentari (23)

POŠALJI KOMENTAR

nenad_mne

@Mila K , taman tako, kako AV i Manda odbraniše Kosovo! Šupjla priča za neznavene i prevarene! Kao da su mazohisti!

nenad_mne

Mandić predstavlja, koga? Valjda je lako izračunati! Nejasno mi je koje to velike vrijednosti zastupa Mandić? Podržavanje ratnih zločinaca, negiranje genocida, pokušaj prekrajanja izborne volje državnim udarom, rat u Ukrajini..? Simo Spasić mu je savjetnik?

Tajfun

Mandic je samo glasnogovornik svetosavske sekte,koja je predhodnica svih ratova na teritoriji bivse nam drzave,sve dok se ovoj organizsciji ne stane na put,nece biti mira na nasim prostorima.