22 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vuković Kuč: Poniženje koje predstavnici Srba iz CG  i  Mandić mogu da istrpe da bi ostali u orbiti “srpskog sveta" nema granica

Izvor: DPS

Politika

Comments 2

Vuković Kuč: Poniženje koje predstavnici Srba iz CG i Mandić mogu da istrpe da bi ostali u orbiti “srpskog sveta" nema granica

Autor: Antena M

  • Viber

"Premijer Srbije delegaciju Srba sa Kosova dočekuje u punome sastavu, ali crnogorsku, koja usljed brojnosti ne može da stane, podanički se tiskajući za stolom, dočekuje sa dva nepoznata saradnika", napisala je na platformi X poslanica DPS-a Aleksandra Vuković Kuč, komentarišući jučerašnji nastup, kako je navela, samoproklamovanih Srba iz Crne Gore na svesrpskom saboru u Beogradu.

Poniženje koje samoprokamovani predstavnici Srba iz Crne Gore koje predvodi Andrija Mandić mogu da istrpe da bi ostali u orbiti “srpskog sveta" nema granica. Da su bolje zaslužili, nijesu. Ko do sebe ne drži, drugi ga prezire do srži - poručila je Vuković Kuč"

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Tek tako

Izdajnicima nikad ne smata to sto ih stavljaju na kraj stola sto su so usputni ukrasi. Njima su apanaze najbitnije a ko te pita za obraz.

Dada

Ne brinite ! Brisel zna sada, ko su vojvode Mandic i mala cetnicka garda, a koja je igrom slucaja na vlasti U Crnoj Gori. Ono sto brine je Oportunizam mladih Crnogoraca koji sporo otvaraju oci, kada je njihova buducnost u pitanju.