23 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
NSD Nikšić: Na predstojećim lokanim izborima zakucaćemo posljednji ekser u kovčeg političkog postojanja DPS u našem gradu

Politika

Comments 3

NSD Nikšić: Na predstojećim lokanim izborima zakucaćemo posljednji ekser u kovčeg političkog postojanja DPS u našem gradu

Autor: Antena M

  • Viber

Vjerovatno stideći se sopstvenog nedostatka argumenata i pameti, a pod sveprisutnim okom njihovog gospodara iz sjenke, DPS Nikšić se sinoć u kasnim večernjim časovima ponovo obratio javnosti svojevrsnim žeton saopštenjem, navode u saopštenju Narodne srpske demokratije.

"Čitajući taj odgovor opravdano se pitamo da li ga je sastavljao Neno Kaluđerović zajedno sa Oskarom Huterom i da li je koju sugestiju na samom kraju dao i Radoje Zvicer, pošto znamo da se Nikšićani u DPS-u odavno ništa ne pitaju ne samo na nivou centrale partije, nego i u sopstvenom opštinskom odboru", navode.

Kako navode kadrovi koji iz Nikšića i dođu do Skupštine Crne Gore najčešće predstavljaju "blijede i krhke kopije vašeg i dalje postojanog, ali odavno već potrošenog šefa Mila Đukanovića."

"Da stvar po vas bude gora, sam predsjednik vaše partije, ako ga uopšte možemo i nazvati na taj način, na svaki način pokušava da oponaša neki mutirani miks Đukanovića i Markovića, vjerovatno u želji da mu sve karte i u budućnosti budu otvorene", saopšteno je.

Kažu da znaju da im beskrajno smeta Beograd, ali dok o tamošnjim kriminalnim klanovima ne znamo ništa, u potpunosti razumiju da DPS kao političko krilo kriminalne organizacije imate širok spektar znanja o funkcionisanju istih.

"U svakom slučaju nije niko iz DPS-a praćen od strane kriminalnih klanova u susret lokalnim izborima u Nikšiću, nego naš nosilac liste i naši aktivisti koji su se nalazili u permanentnoj životnoj opasnosti. Vidjeli smo i da su vođe iz Kavačkog klana, a koje su bliske vašoj partiji pravile i postizborne kombinatorike da bi na kraju razočarano zaključile kako će Demokrate u Nikšiću da idu sa Markom Kovačevićem.

U prethodnim saopštenjima smo bili veoma precizni – EPCG za vrijeme DPS-a nije izgradila niti jedan elektroenergetski objekat od državnog i društvenog interesa, već je samo gradila bogatstvo tajkuna u vidu povlašćenih proizvođača. DPS se hvali pljačkom građana i dobro je da priznaju da su povlašćeni proizvođači njihov ponos u energetskom sektoru. Građani su tim povlašćenim proizvođačima (odnosno pojedincima iz vrha DPS-a), što preko EPCG, što preko računa kroz DPS-OIE stavke dali gotovo 300 miliona evra. Ti režimski proizvođači su kasnije dobili mogućnost da tu električnu energiju prodaju 3 puta skuplje nego što su je prodavali drugi i nego što je EPCG mogla da kupi", ističu u saopštenju.

Kako navode ostaje nejasno zašto opštinski odbor DPS Nikšić tako zdušno brani te pojedince.

"Kada su u pitanju njihove prazne priče o zapošljavanjima članova porodica i prijatelja samo ćemo konstatovati – da smo se vodili njihovom logikom i politikom, te za naše članove porodica pravili „obnovljive izvore energije“ po modelu DPS-a, nikome od njih ni ne bi trebalo zaposlenje tokom života, jer bi na taj način ostvarili višemilionsko bogatstvo.

Za razliku od vas, naši kadrovi na rukovodećim pozicijama u energetskom sektoru su omogućili da 4500 potrošača postanu proizvođači i da kod njih ugradimo 45000kWp. Mi smo učinili da od proizvodnje struje zarađuju građani, a ne mafija. Pametnom dosta", pišu iz NSD-a.

Preostaje, dodaju, da čekamo akciju SDT-a, jer ovakva odbrana DPS-a njihovih čelnih ljudi koji slove za povlašćene proizviđače jasno pokazuje ko je stvarni ideolog pljačkanja naroda.

"Znamo da su pipci kriminalne hobotnice dugački i vidimo da su preko Vesne Simović-Zvicer duboko pušteni i u nelegalni Sindikat Željezare upravo kroz vašu parapolitičku partijsku ćeliju i sada ti ilegalci traže da se oni koji su spasili radnike da ne završe na ulici izvine radnicima zato što nisu ostali bez posla", navode iz te partije.

Ističu da pojedinci iz sindikata izgleda još mnogo toga duguju "kriminalcima iz DPS, pa kada su ih te strukture ponovo aktivirale sada im odjednom smeta NSD, a ne DPS za koji su i ranije pravili spiskove. Ovom prilikom molimo poštene članove sindikata koji nemaju veze sa mafijom da ne uzimaju učešće u ovoj akciji kriminalnih struktura".

Zaključuju na samom kraju, "kao što to vaš omiljeni predsjednik Opštine Marko Kovačević jednom reče drugim povodom u narodnom domu Crne Gore – na predstojećim lokalnim izborima zakucaćemo poslednji ekser u kovčeg političkog postojanja DPS-a u Nikšiću".

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Dst

@Katunjanin Hahahahahahah. Presmijah se slatko. Ko si da si,živio mi sto godina.

Zzzzzzz

Ko ima zrno soli u glavu da uporedi Hutera i Nena(gospodu) sa. Vojvodom i pipunom (ocenite sta su oni)shvatice koje zlo su posrbice napravile CG—— a to sto ste se prepali zadnji ste ekser u svoj kovceg zakucali — jer vise popova posrbica strasenja i para—- nema—- potroseno!

Katunjanin

Kako rezultati pokazuju na terenu i na predhodnim izborima DPS je sve jaci i jaci tako da vi necete imat glasova ni za taj ekser a kamoli za kovceg koji ste namijenili DPS-u .No litijajte ili bolje reci litajte jos malo jer gradjanska Crna Gora se vraca sebi " ostatku nazdravlje"