15 °

max 18 ° / min 10 °

Ponedjeljak

16.09.

18° / 10°

Utorak

17.09.

21° / 11°

Srijeda

18.09.

23° / 15°

Četvrtak

19.09.

22° / 15°

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

24° / 15°

Nedjelja

22.09.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Todorović podnio ostavku na funkciju predsjednika Opštine Berane

Politika

Comments 0

Todorović podnio ostavku na funkciju predsjednika Opštine Berane

Autor: Antena M

  • Viber

Vuko Todorović podnio je ostavku na funkciju predsjednika Opštine Berane, potvrđeno je iz Demokratske Crne Gore.

"Nesporno je da je kolega Todorović podnio ostavku na funkciju predsjednika Opštine Berane, kako se navodi na sajtu RTCG, “iz ličnih razloga”, a ne zbog rotacije na mjestu predsjednika, jer do dogovorene rotacije na mjestu predsjednika između kandidata Nove srpske demokratije (NSD) i Demokratske Crne Gore (Demokrata), sva je prilika, teško da može doći u okviru lokalne većine formirane 2022, iz razloga koje djelimično navodimo ispod, ali sa kojima ćemo javnost u narednim danima detaljnije upoznavati", itsiče se u saopštenju.

Rotaciji se, navode Demokrate, ne protive 14 odbornika većine (sa istom su apsolutno saglasni svi predstavnici Demokrata, DNP-a, pokreta “Berane sad!”, Prave Crne Gore i Ujedinjene Crne Gore), što su svojim potpisima i potvrdili.

"Predlog za imenovanje predsjednika Opštine Berane (sa imenom kandidata Demokrata – Damjana Ćulafića), sa afirmativnim potpisom 14 odbornika većine, dostavljen je kolegama iz NSD i Pokreta za promjene prije više od dvije sedmice. Međutim, ni do dan-danas nije vraćen sa potpisima njihovih odbornika. Dakle, istine radi, ali i zbog korektnog odnosa prema svim kolegama koji su ispoštovali koalicioni dogovor, ovo pojašnjenje smatramo važnim – nezvanično se protive rotaciji pojedini odbornici NSD i PZP", piše u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR